Το σήμα της ΑΕΚ από 3.500 τσιγκάκια! (pics)

Το σήμα της ΑΕΚ από 3.500 τσιγκάκια! (pics)

Gazzetta team
Το σήμα της ΑΕΚ από 3.500 τσιγκάκια! (pics)

bet365

Eνας φανατικός φίλος της ΑΕΚ δημιούργησε το σήμα της χρησιμοποιώντας 3.500 τσιγκάκια από τενεκεδένια κουτάκια, αποδεικνύοντας την αγάπη του για την ομάδα. Με 2 ήττες στα τελευταία 3 ματς ο Ολυμπιακός έχει χάσει επαφή με την κορυφή. Θα επιστρέψει στις νίκες με την Εφές εκτός;

Τον λένε Χάρη Παρασκευόπουλο, είναι 23 χρόνων από την Πάτρα και σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στα ΤΕΙ της Πάτρας.. Το έργο αποτελείται από 3.500 τσιγκάκια από κόκα κόλα και μπύρες, τα οποία μάζευε επί... τέσσερα χρόνια.

Σχεδίασε με μολύβι τον αετό και πάνω στο σχέδιο κόλλησε τα τσιγκάκια με σιλικόνη αφού πρώτα τα είχε βάψει στο χρώματα που ήθελε.Το εγχείρημα του ολοκληρώθηκε σε επτά μήνες και είναι αποκλειστικό δημιούργημα του.

Δείτε το...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα