Επέστρεψαν Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα!

Επέστρεψαν Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα!

Γιώργος Τσακίρης
Επέστρεψαν Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα!

bet365

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την ΑΕΚ και τον Χιμένεθ που είδε τους δύο ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν σε φουλ τέμπο προπονήσεων. Περιμένουν για τον Βράνιες.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης στην ΑΕΚ. Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα μπήκαν σε φουλ τέμπο προπονήσεων και μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Τσιγκρίνσκι προπονείται κανονικά με την ομάδα φορώντας βεβαίως νάρθηκα στο χέρι του και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα βγάλει ακτινογραφία για να διαπιστωθεί πως πάει και αν έχει... θρέψει το κάταγμα.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ατέλειωτο live streaming! Forza Vista!

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση στις έξι εβδομάδες θα έβγαζε ακτινογραφία για να παίξει στις οχτώ. Ο ίδιος πάντως προπονείται από την επομένη της εξόδου του από το νοσοκομείο και δεν έχει χάσει προπόνηση αλλά τα πάντα θα κριθούν από την ακτινογραφία του χεριού του.

Όσον αφορά το θέμα του Βράνιες που καίει την Ένωση, σε λίγη ώρα θα μεταβεί απευθείας στα Σπάτα για να εξεταστεί από τον κ. Αλκη Καλλιακμάνη και να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο ίδιος ο διεθνής Βοσνιος στόπερ ήταν αισιόδοξος και έλεγε χθες αργά το βράδυ πως θα είναι 100% έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό και όλοι στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι τελικά δεν θα έχει κάτι σοβαρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα