Πικέ και Ράμος συνεχίζουν την... ανταλλαγή «πυρών»

Κώστας Ζάλιαρης
Πικέ και Ράμος συνεχίζουν την... ανταλλαγή «πυρών»

bet365

Αυτοί οι δύο δεν θα ησυχάσουν ποτέ... Ο Πικέ ρίχνει πάλι λάδι στη φωτιά, ο Σέρχιο Ράμος απαντάει και ρίχνει τα δικά του «βέλη», με αποτέλεσμα η κόντρα αυτή να καταγράφει ακόμα ένα επεισόδιο!

Οι δύο Ισπανοί αμυντικοί, μετά το παιχνίδι με τη Γαλλία, έπιασαν τα περί... Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και δεν ήθελε και πολύ ο άσος των Καταλανών να πετάξει τις σπόντες του για να προκαλέσει θέμα.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και ατέλειωτο live streaming! Forza Vista!

Μιλώντας για τη συνύπαρξη με τον Σέρχιο Ράμος, ανέφερε ότι: «Δεν μου αρέσουν οι αρχές που πρεσβεύει η Ρεάλ, αλλά με αρκετούς ποδοσφαιριστές της έχω καλή σχέση. Μαζί τους μπορώ να βρεθώ και να παίξω μέχρι και χαρτιά, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η Ρεάλ».

Επιπλέον, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το θέμα της βοήθειας που έχουν πλέον οι διαιτητές από άνθρωπο που παρακολουθεί το βίντεο, πράγμα που αποδείχθηκε καθοριστικό για να μετρήσει γκολ του Ντεουλοφέου κόντρα στους «τρικολόρ», ο Πικέ απάντησε: «Ίσως έγινε αυτό επειδή φορούσαμε τα λευκά και μας ευνόησε η διαιτησία».

Ο Ράμος, λίγο αργότερα, ασφαλώς και ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για τις δηλώσεις του συμπατριώτη του, λέγοντας από την πλευρά του:

«Επειδή δεν του αρέσει του Πικέ δεν σημαίνει ότι εμείς θα αλλάξουμε τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Ρεάλ Μαδρίτης ως σύλλογος. Αν αυτές οι δηλώσεις γίνονταν από τον Ινιέστα, ναι θα ενοχλούσαν, όμως από τη στιγμή που τις κάνει ο Πικέ, δεν μας απασχολούν ως Ρεάλ. Τον ξέρουμε, είναι κομμάτι του χαρακτήρα του και δεν μας επηρεάζει».

Όσο για την αναφορά του στόπερ της Μπαρτσελόνα στα... λευκά της Ισπανίας και την εύνοια του βίντεο ριπλέι, ο Ράμος είπε: «Γελάσαμε μόλις το ακούσαμε στ' αποδυτήρια. Του πηγαίνει πολύ όμως η λευκή φανέλα και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει σε αυτό...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα