Ζεσταίνεται ο κόσμος της ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι

Ζεσταίνεται ο κόσμος της ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι

Gazzetta team
Ζεσταίνεται ο κόσμος της ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι

bet365

Μπορεί τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας των εισιτηρίων του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό η προπώληση να μην κινήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς, αλλά φαίνεται πως όσο φτάνουμε στην ημέρα του αγώνα θα υπάρξει και η ανάλογη κορύφωση.

Λόγω και της διακοπής για την Εθνική και της μη αγωνιστικής δράσης στις πρώτες ημέρες της προπώλησης δεν έφυγαν πολλά κομμάτια με την κατάσταση να βελτιώνεται από την Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής έχουν φύγει κοντά στα 4.000 απλά εισιτήρια αλλά αυτό που περιμένουν όλοι στην ΑΕΚ είναι ότι όσο οι ημέρες περνάνε και φτάνουμε προς την Κυριακή και την ημέρα του ντέρμπι ο αριθμός πώλησης εισιτηρίων θα αυξηθεί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Η λογική λέει ότι προς τις τελευταίες μέρες με το ντέρμπι να κυριαρχεί στην αθλητική επικαιρότητα, θα υπάρξει και η ανάλογη κορύφωση στην προπώληση των εισιτηρίων, οπότε τότε θα μπορεί να γίνει και μια ασφαλέστερη εκτίμηση για τον κόσμο που θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα