Ανρί: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για την Άρσεναλ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ανρί: «Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμος για την Άρσεναλ...»

bet365

Σε επίπεδο εκμάθησης βρίσκεται ακόμα ο Τιερί Ανρί, που ανέφερε ότι ναι μεν και ο ίδιος έχει ακούσει τα σενάρια περί διαδοχής του Βενγκέρ, όμως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του στη θέση του Αλσατού κόουτς της Άρσεναλ.

Ο θρύλος των «κανονιέρηδων» και νυν βοηθός προπονητή στην εθνική ομάδα του Βελγίου, δίπλα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, υποστήριξε πως ακόμα χρειάζεται να μάθει πολλά για ν' αναλάβει μια τόσο σπουδαία δουλειά όπως για παράδειγμα αυτή στην Άρσεναλ.

Παρ' όλα αυτά, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει αν θα είναι έτοιμος, μέχρι τελικά να πρέπει να πείσει και τον εαυτό του πως μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα...

Ακτή Ελεφαντοσού εναντίον Σενεγάλης σε φιλικό στο Παρίσι! Θα έρθουν ισόπαλες με γκολ σε ουδέτερο γήπεδο;

«Δεν εξαρτάται κάτι από εμένα αυτή τη στιγμή και υπάρχουν πράγματα και πρόσωπα που αξίζουν σεβασμό. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου η Άρσεναλ, όμως δεν έχω ακόμα τα... σωστά φτερά για ν' ανοίξω. Ξέρω ότι αναφέρεται το όνομά μου για αντικατάσταση του Βενγκέρ και το ακούω κι εγώ, όμως μου είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό, διότι σέβομαι απεριόριστα τον κόουτς και όλα όσα έχει καταφέρει στην ομάδα. Αν είμαι έτοιμος; Δεν ξέρω και κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή. Θέλω όμως να μάθω καλά τη δουλειά μου.

Δεν θα είμαι βοηθός για μια ζωή, όμως αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί άμεσο στόχο μου να γίνω πρώτος προπονητής κάπου. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό μου. Θέλω να γίνω προπονητής και να βρεθώ μόνος μου στον πάγκο, όμως θα πρέπει πρώτα να μάθω πολλά και ακόμα βρίσκομαι σε αυτό το στάδιο» ήταν τα λόγια του Ανρί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα