Ποδοσφαιρική... εκπροσώπηση στο ΟΑΚΑ! (pics)

Gazzetta team
Ποδοσφαιρική... εκπροσώπηση στο ΟΑΚΑ! (pics)

bet365

Ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ έδωσε ξανά το «παρών» σε αγώνα του μπασκετικού τμήματος με τον Βαγγέλη Ασλανίδη, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Βασίλης Μπάρκας και ο Τόμας Πέκχαρτ.

Μπασκετικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και η... ποδοσφαιρική εκπροσώπηση δεν θα μπορούσε να λείπει. Έτσι, ο Μανόλο Χιμένεθ βρέθηκε ξανά στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μαζί με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ασλανίδη για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της ομάδας του Μανωλόπουλου. Μαζί του και ο Μπακάκης με τον Πέκχαρτ, ενώ στο γήπεδο πήγε και ο Κώστας Κατσουράνης, πρώην ποδοσφαιριστής τόσο της Ένωσης, όσο και του Παναθηναϊκού.

Η Αγγλία βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου και υποδέχεται στο Γουέμπλεϊ τη Λιθουανία. Με τι σκορ θα κερδίσει τελικά;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα