Τρίκαλα - Άρης 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Τρίκαλα - Άρης 1-0 (vid)

bet365

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης... σκότωσε τον Άρη και χάρισε τη νίκη με 1-0 στα Τρίκαλα, περιορίζοντας κι άλλο τις ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Αρκετά επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι των Τρικάλων με τον Άρη, που τελικά βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 1-0 και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν πλέον ένα... θαύμα ώστε να επιστρέψουν στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό γιατί, βρέθηκαν και πάλι στο -6 και τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν πολύ μιας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος...

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησαν και έκαναν το παιχνίδι τους, με τον Άρη να χάνει νωρίς τον Τάτο που τραυματίστηκε και να μένει χωρίς δημιουργικό ποδοσφαιριστή. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στα Τρίκαλα να παίξουν ακόμα πιο απελευθερωμένα και να φτάσουν στο γκολ στο 34. Ο Γιαννιτσάνης μπήκε ωραία από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Μπαλμπόα με πλασέ στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 1-0.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η επανάληψη. Στο 55' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Κουσκουνά, ο Γιαννιτσάνης εκτέλεσε την ποινή, με τον Διούδη όμως να μπλοκάρει. Από εκείνη την φάση και έπειτα το παιχνίδι άρχισε να έχει εντάσεις. Στο 68' ο Μουμίν είδε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, ενώ στο 72' ο Ταυλαρίδης είχε αψυμαχία με τον Κουσκουνά με αποτέλεσμα να δει και αυτός κόκκινη αφήνοντας και τον Άρη με 10 ποδοσφαιριστές. Κάπου εκεί ουσιαστικά όλα τέλειωσαν. Ο Άρης πίεσε, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει, τα Τρίκαλα έκλεισαν τους χώρους και πήραν την μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (89' Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (73' Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (79' Ρομπέρ).

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (78' Ντόγος), Ραούλ Μπράβο (52' Ντούνης), Τάτος (19' λ. τρ. Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Ίλιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα