Κύπρος - Εσθονία 0-0

Gazzetta team
Κύπρος - Εσθονία 0-0

bet365

Οι Κύπριοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και αδικούνται από το 0-0 με την Εσθονία. Χαλαρό 5-0 οι Βόσνιοι κόντρα στο Γιβραλτάρ για τον όμιλο της Ελλάδας.

Θα μπορούσε και άξιζε να το πάρει αυτό το ματς η Κύπρος. Στο «ΓΣΠ» ήταν ανώτερη της Εσθονίας, αλλά ενώ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να βρει το γκολ και έτσι έμεινε στο 0-0, που δεν της επέτρεψε να βρει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης. Ειδικά ο Χριστοφή στο α' μέρος είδε τον Αξάλου να τον σταματάει εντυπωσιακά. Οι Εσθονοί είχαν πρώτοι δοκάρι με τον Ζένιοφ (32') και πριν το φινάλε (80') είχε οριζόντιο ο Χριστοφή σε σέντρα σουτ. Νωρίτερα το γκολ του Μυτίδη σωστά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Στυλιανού (72' Αβραάμ), Χαραλάμπους, Μερκής, Λαΐφης, Λαμπάν (81' Ρουσιάς), Αρτυματάς, Κυριάκου, Χριστοφή, Κάστανος, Μυτίδης (88' Μακρής).

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!


All Goals & highlights - Bosnia Herzegovina 5-0... από smoki-bobi

Πεντάρα η Βοσνία, έχασε Κολάσινατς
Η Βοσνία παρουσιάστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα κόντρα στο Γιβραλτάρ, ωστόσο δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα. Οι Βόσνιοι διέλυσαν με 5-0 τους φιλοξενούμενους, αλλά... έχασαν τον Κολάσινατς. Ο έμπειρος αμυντικός αντίκρισε κίτρινη κάρτα και δεν θα είναι στο ματς με την Ελλάδα τον Ιούνιο. Στο 4΄ο Ιμπίσεβιτς άνοιξε το σκορ και δυο λεπτά αργότερα, ο Χόντζιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο τέρμα. Το Γιβραλτάρ παρουσιάστηκε χωρίς άγχος και στο 19' ο Κασκιάρο απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Ιμπίσεβιτς στο 43' πέτυχε το 2-0, ενώ στο 52' ο Βρσάγιεβιτς πέτυχε το 3-0. Ο Βίτσκα στο 56' έκανε το 4-0 και ο Μπίτσακτσιτς διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το 5-0

Τεσσάρα η Σουηδία
Η Σουηδία εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Γκορμπούνοβ και με τον Μπεργκ να βρίσκει δίχτυα επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 της Λευκορωσίας, φτάνοντας τους 10 βαθμούς. Το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 19’ ο Μπεργκ κέρδισε πέναλτι και ο Φόρσμπεργκ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και τελείωσαν τα πάντα με το ξεκίνημα της επανάληψης. Δύο τεράστια λάθη του Γκορμπούνοβ στο 49’ και στο 57’ έδωσαν την ευκαιρία στους Φόρσμπεργκ και Μπεργκ να βρουν δίχτυα για το 2-0 και το 3-0 αντίστοιχα. Οι Λευκορώσοι δεν είχαν ψυχολογία να αντιδράσουν και το Τέλιν στο 77’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0.

Μένει στο ρετιρέ η Ελβετία
Η Ελβετία κέρδισε με το φτωχό 1-0 την Λετονία και παραμένει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου, έχοντας το απόλυτο. Το γκολ που έκρινε τα πάντα ήρθε στο 66’, όταν ο Ντρμιτς έπειτα από ασίστ του Μεχμέντι έκανε το τελικό 1-0, με τους Λετονούς να απειλούν ελάχιστα μέχρι το τέλος και τους Ελβετούς να αγχώνονται, αλλά να παίρνουν τους βαθμούς της νίκης.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα