Τεσσάρα στην Κ-20 με 2 γκολ Τσόρι και 2 από Καρντόσο

Τεσσάρα στην Κ-20 με 2 γκολ Τσόρι και 2 από Καρντόσο

Δημήτρης Τομαράς
Τεσσάρα στην Κ-20 με 2 γκολ Τσόρι και 2 από Καρντόσο

bet365

Στο οικογενειακό δίτερμα του Σαββάτου με την Κ-20 η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 4-1. Δύο γκολ ο Τσόρι και δύο ο Καρντόσο. Χτύπησε ο Σισοκό.
Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και ενώ στις δύο εστίες έπαιξαν εναλλάξ οι Χουτεσιώτης και Λεάλι. Ένα ημίχρονο με τους «μεγάλους» και ένα με τους πιτσιρικάδες. Το κάθε ημίχρονο ήταν διάρκειας 35 λεπτών.
Στην άμυνα έπαιξαν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντε Λα Μπέγια (σ.σ. στόπερ αρχικά ο Ισπανός) και Σισοκό, μπροστά τους δίδυμο στον άξονα οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης και δεκάρι ο Τσόρι. Στις πτέρυγες οι Μάριν και Σεμπά και στην κορυφή ο Καρντόσο.
Μετά από ένα ημίωρο ο Σισοκό χτύπησε και αποχώρησε. Αντ' αυτού μπήκε ο Μάρτινς για να πάει στον άξονα ο Μπουχαλάκης και να παίξει στόπερ ο Καμπιάσο και αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια. Ο Τσόρι σκόραρε 2 φορές και άλλες 2 ο Καρντόσο. Το 1 γκολ του Παραγουανού ήταν με πέναλτι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Κυριακή και θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα