Ουζουνίδης: «Δύσκολα και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ»

Ουζουνίδης: «Δύσκολα και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Δύσκολα και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στους ημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολες αναμετρήσεις και για τις δύο ομάδες.

Ο προπονητής του τριφυλλιού αναφέρθηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova για συμπεράσματα από το φιλικό με την Παναχαϊκή και αναφέρθηκε στους στόχους του Κυπέλλου και των πλέι οφ.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα χρειάζονταν να βρουν ρυθμό. Είναι λογικό να μην υπάρχει η συνοχή που πρέπει για αυτό και δεν ήμασταν σε αρκετά διαστήματα του αγώνα τόσο καλοί. Αυτό όμως που μας ενδιέφερε ήταν να κάνουν τα τρεξίματα τους, να πάρουν τη φυσική κατάσταση που θέλουμε για να είναι έτοιμοι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου», είπε αρχικά.

Για το τι κρατά από το ματς με την Παναχαϊκή: «Δεν χρειαζόταν να δω κάτι συγκεκριμένο ή ατομικά από τους παίκτες. Ξέρω ποιοι είναι και τι δυνατότητες έχουν. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν να πάρουν λίγο αγωνιστικό ρυθμό».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Να πάμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τα προσεχή ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει. Ξέρουμε ότι θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και για εμάς και για τον αντίπαλο. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα