Ο Καβαλιέρης, το δεξί χέρι του Λεμονή

Ο Καβαλιέρης, το δεξί χέρι του Λεμονή

Δημήτρης Τομαράς
Ο Καβαλιέρης, το δεξί χέρι του Λεμονή

bet365

Ο Μιχάλης Καβαλιέρης θα είναι το δεξί χέρι του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού. Πιθανότητα για ακόμα μία αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο.
Γεννημένος το 1967 ο Μιχάλης Καβαλιέρης θήτευσε σε διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες της ΕΠΣΑ, όπως ο Κεραυνός Κερατέας (σαν παίκτης - προπονητής), η Ένωση Ερυθραίας / Κηφισιάς κ.ά..
Από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 εργάζεται κυρίως σαν βοηθός του Τάκη Λεμονή, στην Ομόνοια Λευκωσίας, στον Πανιώνιο και στον Παναιτωλικό. Γενικά ο Μιχάλης Καβαλιέρης ήταν βοηθός του Τάκη Λεμονή σε όλες τις ομάδες που πήγε ο Λεμονής από το 2000 και μετά. Το Δεκέμβριο του 2016 ο Καβαλιέρης είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λαυρίου. Τώρα γυρίζει ξανά στο πλευρό του Λεμονή ως βοηθός του στον Ολυμπιακό. Κατά τα άλλα όπως αναφέραμε και χθες είναι πιθανή και άλλη αλλαγή - τροποποίηση στο τεχνικό επιτελείο και ενώ θα ξεκαθαριστεί και ο ρόλος που θα έχουν οι Πάντος και Μουρίκης. Ο Ιμπαγάσα μπορεί να αξιοποιηθεί αλλού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα