Μιραλάς: «Ίσως μία μέρα γυρίσω»!

Gazzetta team
Μιραλάς: «Ίσως μία μέρα γυρίσω»!

bet365

Ο Κέβιν Μιραλάς επανέλαβε την πρόθεσή του να γυρίσει μία ημέρα στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Έχει όμως την σημασία του ότι το λέει ξανά.
Ο Κέβιν Μιραλάς σε δηλώσεις του στο Βέλγιο σχολίασε ξανά πως σκέφτεται ότι μπορεί μία μέρα να γυρίσει στον Ολυμπιακό ενώ γι' αυτόν το Βέλγιο - Ελλάδα θα είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες και αναμνήσεις. «Έχω μόνο όμορφες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εκεί και έχω αρκετούς φίλους. Ακόμα και στην Εθνική Ελλάδας υπάρχουν αρκετοί παίκτες τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά. Θα είναι σίγουρα μία ξεχωριστή αναμέτρηση για μένα.
Ίσως κάποια μέρα επιστρέψω στην Ελλάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ξέρει το μέλλον. Όλα κυλάνε με εξαιρετική ταχύτητα, ειδικά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο γιος μου γεννήθηκε εκεί, πηγαίνω πολύ συχνά για διακοπές και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, όμως προς το παρόν αισθάνομαι πολύ όμορφα στην Αγγλία», επισήμανε. Για την Εθνική μας είπε: «Δεν παίζουν τόσο αμυντικά όσο το 2004, όταν κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αυτό το στιλ ποδοσφαίρου. Ωστόσο περιμένω ότι θα παίξουν σφιχτά και προσεκτικά απέναντι μας το Σάββατο. Εάν θέλουμε να βρούμε χώρους, πρέπει να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα