Βασιλειάδης: «Πολύ καλή λύση το Γουδή»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Πολύ καλή λύση το Γουδή»

bet365

Ιδανικό χαρακτήρισε το να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ξεκαθαρίζοντας πως το συγκεκριμένο έργο δεν θα το φτιάξει το κράτος.

Ο Υφυπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ανέφερε αρχικά για το γήπεδο του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ καλή λύση το Γουδή για το γήπεδο του Παναθηναϊκού από άποψη ανάπλασης, είναι ιδανική» εκτιμώντας πως δεν θα επιβαρυνθεί ο αστικός ιστός ούτε θα αφαιρεθεί κομμάτι από το άλσος. Δεν θα φτιάξει το κράτος το γήπεδο του ΠΑΟ. Υπάρχουν και τράπεζες και επενδυτές. Ο χρηματοδότης θα παίξει κομβικό ρόλο για το γήπεδο».

Για την Αλεξάνδρας: «Μετά την κατασκευή του γηπέδου, θα υπάρξει ανάπλαση. Ένας χώρος ανάσας για το σύνολο της πόλης θα γίνει».

Για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια: «Πρέπει να τελειώσει αυτό το θέμα και να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα πρέπει να λυθούν. Πρέπει να διασφαλίσουμε και στον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας αυτά που ζητά αλλά αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχίσει εφόσον έχουμε θέματα νομιμότητας. Το γήπεδο θα πρέπει να γίνει. Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα» και πρόσθεσε ότι «το θέμα της ΑΕΚ έχει ξεφύγει. Υπάρχει αναστάτωση και στους δημότες και επειδή υπάρχει μεγάλη κοινωνική ένταση θα πρέπει να λυθεί».

Για την συνάντηση που είχε με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ΟΑΚΑ: «Πρέπει οι τόνοι γενικά να κρατηθούν χαμηλά. Είναι νωρίς ακόμα να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία ανταλλαγής απόψεων. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον επόμενο μήνα».

Η Ουαλία μετράει τρεις ισοπαλίες σερί στα προκριματικά. Θα έρθει ξανά ισόπαλη για τέταρτη φορά με την Ιρλανδία εκτός;

Για το ΟΑΚΑ: «Έχει μεγάλη ιδιομορφία. Έχει μέσα ομοσπονδίες και αθλήματα που είναι ολυμπιακά. Πρέπει να υπάρχει μια πρόνοια για τις ομοσπονδίες. Ένα πλάνο χρειάζεται που να είναι βιώσιμο. Το ελληνικό κράτος προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους αθλητές του».

Για τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις: «Κοστίζουν στον ελληνικό λαό και πρέπει η ελληνική κληρονομιά να αξιοποιηθεί. Αν πάτε στην περιφέρεια να δείτε τις εγκαταστάσεις, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις. Κοιτάζουμε τα πάντα, υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο απαρχαιωμένο και υπερβολές αλλά υπάρχει πρόβλημα στο σύνολο του αθλητισμού της χώρας. Έχουμε τόσο καλούς αθλητές και γίνεται μια δουλειά και από τις ομοσπονδίες, προσπαθούμε όλοι σε αυτές τι δύσκολες συνθήκες να δουλέψουμε».

Για την διαφθορά στον αθλητισμό: «Νομίζω ότι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τον Κοντονή και φτάσαμε σε ένα καλό σημείο. Μιλάμε ανοιχτά, πολύ σύντομα μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη μέρα. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Το θέμα της διαιτησίας ήταν πάντα πρόβλημα στην Ελλάδα, πρέπει να φτιάξουμε δικλείδες ασφαλείας ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα».

Για τον τζίρο της διαφθοράς: «Η πιο μετρήσιμη μονάδα είναι ο παράνομος στοιχηματισμός. Υπολογίζεται γύρω στα 5-6 δις, όχι μόνο στο στοίχημα, στον τζόγο κλπ».

Για το αν μπορούν να πάρουν αυτά τα χρήματα: «Είναι ιδιαίτερα δύσκολο, οι τεχνολογίες είναι ένα βήμα μπροστά. Μπορεί να μπει ένα φρένο αλλά θα δούμε σε ποια έκταση και πώς θα το δουλέψουμε. Καλό είναι να μην κάνεις εξαγγελίες, να πας να το χτυπήσεις και μετά να πεις τα αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα