Μάχες... κορυφής στον 7ο όμιλο των προκριματικών

Κώστας Ζάλιαρης
Μάχες... κορυφής στον 7ο όμιλο των προκριματικών

bet365

Ιταλία, Ισπανία και Αλβανία συνεχίζουν να μάχονται για την πρωτιά του 7ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ του 2018. Σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ιρλανδία και την Ουαλία στο Δουβλίνο, κόντρα αήττητων στο Ζάγκρεμπ.

Σέντρα σε αναμετρήσεις τριών ομίλων για σήμερα, Παρασκευή (24/3) στα νέα ραντεβού των εθνικών ομάδων για την προκριματική φάση του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί σε έναν χρόνο και... λίγους μήνες, στη Ρωσία.

Στο 4ο γκρουπ, η πρωτοπόρος Ιρλανδία υποδέχεται στο Δουβλίνο τους Ουαλούς, οι οποίοι βρίσκονται τέσσερις βαθμούς πίσω από τους κατοίκους του ρετιρέ, έχοντας μπροστά τους και τη Σερβία. Αυτή, φιλοξενείται από τους Γεωργιανούς, ενώ, για τον ίδιο όμιλο, οι Αυστριακοί κοντράρονται με τους ουραγούς, Μολδαβούς.

Ο... συνωστισμός στις πρώτες θέσεις τους 7ου ομίλου δίνει ενδιαφέρον στις αποψινές αναμετρήσεις, όπου η Ισπανία ασφαλώς και θέλει να παραμείνει πρώτη – κι ας είναι σε καθεστώς... συγκατοίκησης – μετά και το παιχνίδι απέναντι στους Ισραηλινούς. Οι τελευταίοι, από την πλευρά τους, από τη στιγμή που βρίσκονται μόλις στο -1, ασφαλώς και θα διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κροατία - Ουκρανία.

Η Ιταλία, που τυπικά βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας τους ίδιους πόντους με τους Ίβηρες, αντιμετωπίζουν την Αλβανία των 6 βαθμών, ενώ Λιχτενστάιν και FYROM ενδεχομένως να ξεκολλήσουν από τα... μηδενικά.

Στο Ζάγκρεμπ, για τον 9ο όμιλο, συναντώνται οι δύο αήττητες ομάδες του γκρουπ, με την Κροατία να έρχεται αντιμέτωπη με την Ουκρανία. Μάλιστα, η ομάδα του Τσάτσιτς έχει μαζέψει μόλις μια φορά τη μπάλα από τα δίχτυα της στα τέσσερα ματς που έχει παίξει! Οι Ισλανδοί που μετά το Euro 2016 κάνουν την προσπάθειά τους και για το Μουντιάλ, έχουν δύσκολη αποστολή στην Τουρκία, ενώ το Κόσοβο υποδέχεται τη Φινλανδία.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Γεωργία – Σερβία 19:00

Τουρκία – Φινλανδία

Αυστρία – Μολδαβία 21:45

Κροατία – Ουκρανία

Ιταλία – Αλβανία

Κόσοβο – Ισλανδία

Λιχτενστάιν – FYROM

Ιρλανδία – Ουαλία

Ισπανία – Ισραήλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα