Οι τέσσερις άξονες του Λεμονή

Οι τέσσερις άξονες του Λεμονή

Δημήτρης Τομαράς
Οι τέσσερις άξονες του Λεμονή

bet365

Ο Τάκης Λεμονής ξεκίνησε την τρίτη προπονητική του θητεία στον Ολυμπιακό με έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς στον Ρέντη. Οι ατάκες του και οι προτεραιότητές του σε αυτήν την φάση.

Ο έμπειρος κόουτς σε πρώτο φάση δίνει βάρος σε τέσσερις άξονες. Πρώτον ψυχολογία.

Από την πρώτη στιγμή μιλάει και μιλάει ιδιαίτερα στους παίκτες του Ολυμπιακού. «Πιστέψτε το. Πιστέψτε στους εαυτούς σας.

Όπως αισθάνομαι εγώ πείνα και δίψα για νίκες και για τίτλους και... τσαντίζομαι για τις ήττες να κάνετε το ίδιο και εσείς. Όλοι μαζί να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε νίκες και τους στόχους μας. Από εσάς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το τι θα πετύχουμε. Θέλω να σας αρέσει και να γουσταρετε και στις προπονήσεις και στους αγώνες και όλοι θα πάρετε ευκαιρίες», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Τάκης Λεμονής. Πέραν της ψυχολογίας ένα άλλο σημαντικό σκέλος είναι η καταπόνηση των παικτών και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Κάποιοι είναι στα... κόκκινα όπως για παράδειγμα ο Σεμπά και θέλουν ειδική διαχείριση.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Πάνω σε αυτό ο Λεμονής θα συνεχίσει ανοίγοντας το ροτέισον, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες του. Σε δεύτερο πλάνο πάνε τα ζητήματα της τακτικής, της βελτίωσης σε τομείς όπως η κυκλοφορία της μπάλας και η επιθετική και αμυντική λειτουργία αλλά και ο σχηματισμός και τα πρόσωπα στις 11άδες. Εκεί όπου θα τροποποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες των αγώνων και τις συνθήκες των αντιπάλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα