Νέες προκλήσεις από τον Λίλα (vid)

Gazzetta team
Νέες προκλήσεις από τον Λίλα (vid)

bet365

Σε νέες περιπέτειες ο Άντι Λίλα! Ο Αλβανός διεθνής μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίζεται σε βίντεο να μιλά με ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια για τους ιερωμένους.
Στο προσκήνιο για αρνητικό λόγο έχει βρεθεί και πάλι ο Αντι Λίλα, με βάση ένα βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα panorama.com.al. Σε αυτή ο μέσος του ΠΑΣ μαζί με τον συμπαίκτη του Αρμάντο Σαντίκου που αγωνίζεται στην Λουγκάνο, συνομιλούν με έναν ιμάμη και ειρωνεύονται τους ιερωμένους και την ιεροτελεστία του αγιασμού. Εκεί μεταξύ άλλων ο διεθνής χαφ μιλά με υποτιμητικά σχόλια για τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων ενώ χαρακτηριστικά λέει πως δεν φίλησε το χέρι κάποιου ιερωμένου αλλά «το άρπαξε και το έσφιξε», ενώ τονίζει πως κρύβεται την ώρα του αγιασμού ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε σταγόνα.
Ο διάλογος αναλώνεται ακόμη στο ότι επί Αναστασιάδη η αποστολή πήγαινε σε μοναστήρι να προσκυνήσουν τα μέλη της κάτι που δεν ήθελε κανένας, ενώ αναφέρει ακόμη πως ένας Σενεγαλέζος συμπαίκτης του, μετά από κάποιον αγιασμό, σημάδευε με την μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει να δει την προπόνηση! Πάντως δεν φαίνεται να μιλά εναντίον της Χριστιανοσύνης ως θρησκεία, ενώ οι επίμαχοι διάλογοι φαίνεται πως έγιναν χθες, καθώς οι δύο παίκτες είναι στην αποστολή της Αλβανίας για το ματς με την Ιταλία.
Μεταξύ άλλων στον διάλογο που μεταφράσαμε αναφέρονται τα εξής:
Λίλα: Σε εμάς φέρνουν σχεδόν κάθε μήνα Παπά στα Γιάννινα για να μας διαβάσει.
Ιμάμης: Και εσύ τι κάνεις;
Λίλα: Τίποτ ξυρίζομαι για να μην πιάσει καμία σταγόνα νερού (σ.σ.΄γελάει). Προσπαθώ να μην με ακουμπάει το νερό. Έχουν ένα αγιασμένο νερό που πετάνε.
Ιμάμης: Έρχεται δηλαδή Παπάς;
Λίλα: Ναι έρχεται κάθε μήνα για να μας ευλογήσει. Εγώ προσπαθούσα να τον βγάλω φωτογραφία. Κάποια στιγμή μας είχαν φέρει και έναν μεγάλο Παπά.
Ιμάμης: Γιατί οι άλλοι Παπάδες τι Παπάδες ήταν;
Λίλα: Ήταν μικροί Παπάδες.
Ιμάμης: Τι ήταν αυτός δηλαδή; Αρχιερέας;
Λίλα: Ναι ένας μεγάλος Παπάς.
Ιμάμης: Και τι γίνεται;
Λίλα: Πετάει αυτό το αγιασμένο νερό. Όταν έρχεται κάποιος μικρός Παπάς, που κάποιοι δεν χωνεύουν κρατάνε μούτρα. Λένε πω πω τι Παπά μας έφεραν πάλι. Θέλουν μεγάλους Παπάδες σε αξιώματα. Κατεβάζουν τα μούτρα τους.
Ιμάμης: Σου πιάνει το χέρι ο Παπάς ή φιλάτε το χέρι του;
Λίλα: Όχι τους λένε πως είμαι από την Αλβανία.
Ιμάμης: Δηλαδή είναι πολύ θρήσκοι.
Λίλα: Ναι εδώ είναι πολύ. Μπορεί να δεις ακόμα και 20 Παπάδες να περνάνε εδώ σε σύντομο διάστημα ακόμα και για να πιουν καφέ.
Σαντίκου: Η θρησκεία αυτή μπορεί να καταστρέψει.
Λίλα: Ναι κάποια στιγμή είχαμε εδώ έναν κόουτς που ήταν πολύ θρήσκος.
Ιμάμης: Σαν να έπεσες... επίπεδο μου φαίνεται.
Λίλα: (σ.σ. γελάει). Υπάρχουν και άλλα. Μας έφερνε διαρκώς Παπάδες στην προπόνηση. Ένας συμπαίκτης μου από την Σενεγάλη σημάδευε και προσπαθούσε να πετύχει έναν σε έναν αγιασμό με τον μπάλα. Ήταν μισός Μουσουλμάνος. Θέλανε να ζητήσει συγγνώμη. Έπεφταν μπάλες προς το μέρος τους ή αναφερόταν το όνομα του Σατανά.
Ο ίδιος προπονητής μας πήγαινε σε ένα μοναστήρι στον δρόμο από τα Ιωάννινα προς την Θεσσαλονίκη. Είχαμε ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και σταματήσαμε στη Βέροια. Τότε έριχνε πολύ χιόνι. Ο προπονητής παρά το χιόνι και το πρόβλημα που υπήρχε στο να φτάσουμε εκεί του έλεγε προχώρα. Ο οδηγός οδηγούσε πολύ άσχημα και ίδρωνε. Φτάσαμε σε μία κορυφή και δεν καταλαβαίναμε εμείς γιατί έπρεπε να πάμε εκεί. Υπήρχαν αρκετοί Μουσουλμάνοι τότε στην ομάδα και οι Αργεντίνοι και Βραζιλιάνο δεν μπήκαν ποτέ μέσα.
Ιμάμης: Δεν τους δέχονται τους Βραζιλιάνους και του Αργεντίνους. Είναι Προτεστάντες.
Λίλα: Δεν ξέρω τι είναι ή τι ήταν.
Ιμάμης: Και οι προσευχές σου;
Λίλα: Είμαι καλά. Υπάρχει μία μέρα που κάνω τις προσευχές όλου του μήνα (σ.σ. γελάει). Μιλάω και με ιμάμη όποτε χρειάζεται και με... συγχωρεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα