«Μπούφος όποιος δεν θεωρεί επικίνδυνο τον Αρη»

Gazzetta team
«Μπούφος όποιος δεν θεωρεί επικίνδυνο τον Αρη»

bet365

Ο Παύλος Μυροφορίδης τόνισε πως ο Απόλλων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την άνοδό του στην Σούπερ Λιγκ
Στη κορυφή της Football League και στο «+6» από τον Αρη βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, μετά και την σημερινή του νίκη στον Εύοσμο. Ομως ο τεχνικός διευθυντής του Παύλος Μυροφορίδης τόνισε στο Metropolis πως είναι «μπούφος» όποιος δεν θεωρεί «επικίνδυνους» τους «κίτρινους».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τη νίκη του Απόλλωνα: «Όσο κοιτάμε την ομάδα και όχι τις άλλες ομάδες θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Δεν είμαστε θεοί. Περπατάμε στο αρχικό μας πλάνο. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι έχουμε πετύχει».
Για την κακή εικόνα της Λαμίας: «Αγωνιστικά κάθε ομάδα μπορεί να περάσει ένα κακό φεγγάρι. Το θέμα είναι πως μπορεί να διαχειριστείς το κακό φεγγάρι και να πας παρακάτω. Τυχαία καμία ομάδα δεν βρίσκεται ψηλά. Σίγουρα κάτι έχουν οι ομάδες που βρίσκονται εκεί. Έχουν μέταλλο. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος».
Για το προβάδισμα: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές στο πώς βλέπουμε τα πράγματα. Έχουμε την τύχη να είμαστε στο + 6 και να μας κυνηγούν οι άλλοι. Το προβάδισμα φαίνεται στο κάθε παιχνίδι που έρχεται. Χάνεται κάθε προβάδισμα σε κάθε παιχνίδι αλλά αυτό πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου και να ξέρεις τι ζητάς από το παιχνίδι και να μην βλέπεις το αντίπαλο σου. Εάν βάλεις σκοπό μόνο να χάσει ο αντίπαλος σου θα χάσεις και εσύ. Πρώτος κανόνας και γνώμονας και στόχος είναι να είσαι καλά εσύ και μοιραία τότε ο αντίπαλος περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε δώρα».
Για τον Άρη: «Όποιος δεν θεωρεί επικίνδυνο τον Άρη είναι μπούφος. Όσο παίζει και όσο αναπνέει έχε τη δυναμική και την ποιότητα να διεκδικεί και να πετυχαίνει πράγματα».
Για τη διαιτησία: «Εάν αναλύσω τις φάσεις που έχω αδικηθεί θα γελάσετε. Το θέμα είναι να μην αναλωθούμε εκεί γιατί θα χάσουμε το δρόμο. Προσπαθώ να έχω κάθε εβδομάδα καλά την ομάδα μου. Δόλος φέτος δεν υπάρχει. Δε βλέπω κάποιον διαιτητή να έχει στοχοποιήσει μια ομάδα και να θέλει να τη διαλύσει. Διαιτητής είναι. Λάθη γίνονται. Θέλω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο με ενδιαφέρει να έρχεται ο διαιτητής και να κάνει λάθη αλλά χωρίς να διαμορφώνει το αποτέλεσμα».
Για το ότι κάποιες ομάδες παίζουν άλλοτε σκληρά και άλλοτε όχι: «Εγώ με την ομάδα μου έχω κερδίσει πέντε ματς μετά το 85. Παίζουν όλοι για θάνατο όταν παίζουν μαζί μου. Η δική μας η ομάδα στάθηκε καλά και έξυπνα και εάν δει κανείς τη φάση από το 75΄μέχρι το 77΄γυρνάω τη μπάλα και εκεί ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι έχω καλή ομάδα».
Για το ποια στοιχεία χρειάζονται: «Η ηρεμία, η εξυπνάδα και το να μπορείς να παίρνεις το αποτέλεσμα έστω και στο 95΄».
Τέλος σχολίασε: «Αν δεν ζεις με το παιχνίδι που έρχεται τζάμπα ζεις».
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα