Τρολ, γκέρμκνοντελ και... φαντάσματα!

Gazzetta team
Τρολ, γκέρμκνοντελ και... φαντάσματα!

bet365

Ενα απίθανο τρολάρισμα, ένα μεγάλο διπλό που εξελίχθηκε σε... φιάσκο, το αγαπημένο γλυκό που θα αρνηθεί και τα... φαντάσματα στα αποδυτήρια της Αγγλίας!

Γερμανία - Αγγλία σε κορυφαίο φιλικό! Είναι ματσάρα, πρόβα για Ρωσία, ψάξαμε και βρήκαμε αστεία περιστατικά του παρελθόντος, αλλά και... παρασκήνια λίγες ώρες πριν τη ντερμπάρα!

Ποιος θα ξεχάσει την απίθανη... γκολάρα της Γερμανίας λίγο πριν το Euro του 2016! Δεν το πέτυχε ούτε ο Μίλερ, ούτε ο Οζίλ, αλλά η...αεροπορική εταιρεία Lufthansa. Η διαφήμισή της έγραψε ιστορία και... τσάντισε για τα καλά τους Βρετανούς

Δύο Αγγλοι οπαδοί, πατέρας και ο γιος του, ταξιδεύουν στη Γαλλία για το Euro 2016. Η πτήση τους ακυρώνεται κι αναγκάζονται να πετάξουν με τη Lufthansa.

«Lufthansa;;;;» ρωτάει με απορία. «Πετάμε με τους Γερμανούς;;;» συνεχίζει.

Οι δύο άνδρες βλέπουν γύρω τους Γερμανούς, ακούγεται μία μπάντα να παίζει και ένα ρολόι κούκος. Μια αεροσυνοδός τους προσφέρει γερμανικό φαγητό, ενώ στις οθόνες του αεροσκάφους παίζουν πλάνα από τον αγώνα της Αγγλίας, που είχε αποδεκατιστεί στο Euro του 1996. Με τους Γερμανούς επιβάτες να φωνάζουν συνθήματα!

Καθώς ο νεαρός άνδρας γυρίζει γύρω, βλέπει ένα παιδί να φοράει μία ποδοσφαιρική φανέλα με τέσσερα αστέρια και να δείχνει τα τέσσερα δάχτυλά του. Πιθανόν ως υπενθύμιση ότι η Γερμανία κέρδισε τέσσερις φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και στη νίκη 4-1 της Γερμανίας επί της Αγγλίας στο Mundial του 2010.

O Βρετανός ξυπνά και χαίρεται που… αποδείχθηκε εφιάλτης. Πίνει τη μπύρα του, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Γυρίζοντας πάλι πίσω, το παιδί από τη Γερμανία είναι εκεί για να του δείχνει τα τέσσερα δάχτυλά του με χαμόγελο.

Το πρωί της 27ης Μαρτίου οι πωλήσεις του Τύπου της Αγγλίας εκτοξεύθηκαν! Το προηγούμενο βράδυ στο Βερολίνο τα Τρία Λιοντάρια είχαν κάνει την ανατροπή του... αιώνα, κερδίζοντας 3-2 τη Γερμανία στο μεγάλο φιλικό! Ο Ρόι Χόντγκσον έδινε το σύνθημα νίκης στο Euro και οι Αγγλοι έκλειναν εισιτήρια για τη Γαλλία. Η αυτοπεποίθηση τους ήταν στα ύψη, αλλά η προσγείωση ανώμαλη. Ο Τύπος θυμήθηκε το φιλικό έπειτα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Euro κι έγραψε: «Ποιο Euro; Η Αγγλία δεν έχει χάσει στη Γερμανία από το 1987. Κέρδισε 3-2 στο Βερολίνο, ένα αποτέλεσμα που αλλάζει την ιστορία. Επιτέλους, η UEFA πρέπει να αναγνωρίσει πως τα φιλικά είναι ο αληθινός προορισμός των Εθνικών ομάδων και η Εθνική Αγγλίας πρέπει να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ετσι Ρόι;».

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παίζει το πρώτο μεγάλο φιλικό του, δε...συμπαθεί ιδιαίτερα τη Γερμανία και θέλει να κρατήσει χαρακτήρα απέναντι στην Αγκελα Μέρκελ. Τι θα μπορούσε να του προσφέρει η Καγκελάριος της Γερμανίας; Μα φυσικά το αγαπημένο του γλύκισμα, το γκέρμκνοντελ! Το γκέρμκνοντελ φτιάχνεται από αλεύρι, μαγιά, αβγά, βούτυρο και ζάχαρη, ενώ είναι γεμιστό με μαρμελάδα δαμάσκηνο. Σερβίρεται ζεστό, είτε με λιωμένο βούτυρο, παπαρουνόσπορο και ζάχαρη άχνη, είτε με σως βανίλιας, παπαρουνόσπορο και ζάχαρη άχνη. Θα της αρνηθεί;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για germknödel

Φαντάσματα στην Εθνική Αγγλίας; Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Τζόουνς διατρέχει τον κίνδυνο να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε στην προπόνηση της εθνικής από τον συμπαίκτη του Κρις Σμόλινγκ. «Ήταν ένα αθώο τάκλιν. Είναι ένα ατυχές συμβάν γι αυτόν γιατί έχει παίξει πολύ καλά», δήλωσε για το συμβάν ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών», αλλά ο αγγλικός Τύπος πρόλαβε να γράψει: «Φίλοι ή εχθροί;;;», αφήνοντας έτσι... αιχμές για το σκληρό μαρκάρισμα του Σμόλινγκ.

 

Τελευταία Νέα