Επανέρχεται για Πουέρτας η ΑΕΚ

Επανέρχεται για Πουέρτας η ΑΕΚ

Gazzetta team
Επανέρχεται για Πουέρτας η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση απόκτησης του Αντόνιο Πουέρτας εξετάζει και πάλι η ΑΕΚ, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο τους... κιτρινόμαυρους.

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο το όνομά του ακούστηκε δυνατά, καθώς η ΑΕΚ ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή του. Μπορεί τελικά να μην έγινε κάτι, αλλά αυτό δεν φαίνεται να... πτωεί τους «κιτρινόμαυρους» καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» το ενδιαφέρον για τον Αντόνιο Πουέρτας επανήλθε και το καλοκαίρι θα υπάρξει νέα προσπάθεια.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία - Αγγλία.

Ο Πουέρτας αγωνίζεται στην Αλμερία η οποία κάνει κακή πορεία και έχουν... παγώσει οι συζητήσεις για ανανέωση, με το συμβόλαιο του 25χρονου να λήγει το καλοκαίρι. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 28 ματς και έχει σκοράρει 6 φορές και πρόκειται για μια εξαιρετική λύση, αν και στην ΑΕΚ δεν σκοπεύουν να περιμένουν όπως τον Ιανουάριο και κοιτάζουν και άλλες δύο περιπτώσεις μεσοεπιθετικών από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα