Βούζας: «Κουρασμένοι και πιεσμένοι...»

Gazzetta team
Βούζας: «Κουρασμένοι και πιεσμένοι...»

bet365

Στην κούραση και την πίεση της ομάδας του Ολυμπιακού απέδωσε την ήττα του ο Βούζας. Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να ψαχτούν για προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού τεχνικού Βούζα στη NOVA:

Είχαμε τις τελευταίες μέρες ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια και για τον τίτλο και για να βελτιώσουμε αυτά που πρέπει. Ίσως και οι παίκτες να είναι κουρασμένοι και πιεσμένοι αρκετά.
Πιο αναλυτικά: «Τις τελευταίες 10 ημέρες είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σήμερα προσπαθήσαμε, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα δούμε στη συνέχεια τι μπορούμε να διορθώσουμε. Εμείς συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος. Θεωρώ ότι τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως ίσως είναι κουρασμένα και αρκετά πιεσμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα