ΠΑΟΚ-Πανιώνιος με… άρωμα Ρονάλντο!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος με… άρωμα Ρονάλντο!

bet365

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, αναμένεται να βρίσκεται σε λίγη ώρα στα επίσημα της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου.

Η αδερφή του διάσημου Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εδώ και λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραβρεθεί σε φιλανθρωπική εκδήλωση, άλλωστε στην Τούμπα θα έχει μαζί της μια υπογεγραμμένη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εποχή που αγωνιζόταν στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Διαβάστε επίσης: Η αδερφή του Ρονάλντο στο gazzetta.gr! (vid)

Η συγκεκριμένη φανέλα θα δημοπρατηθεί από το Charityidols.gr

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Η Κάτια Αβέιρο θα συνοδεύεται από τον Φρανσίσκο Ζουέλα, τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι υπεύθυνος της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Αθήνα και σύντομα θα επεκτείνει την ακαδημία και στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Στα μπουζούκια η αδερφή του Ρονάλντο (pics & vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα