Η επιλογή Κομίνη κι οι επόπτες Λάζαρος (4 στα 4!) και Χασάν (ένα και καλό)

Η επιλογή Κομίνη κι οι επόπτες Λάζαρος (4 στα 4!) και Χασάν (ένα και καλό)

Η επιλογή Κομίνη κι οι επόπτες Λάζαρος (4 στα 4!) και Χασάν (ένα και καλό)

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας για το ντέρμπι.

Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, αλλά νομίζω ότι ο ορισμός του Κομίνη στη Λεωφόρο ήταν μία καλή επιλογή.

Πολύ απλά γιατί φέτος από αυτόν είδαμε την καλύτερη διαιτησία σε ντέρμπι, στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Αν θυμηθείτε, ο Σιδηρόπουλος αδίκησε τον εαυτό του με το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη και τη μη αποβολή του Πατίτο στο ίδιο γήπεδο κι έπαιξε έδρα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όπως κι ο Παπαπέτρου έπαιξε έδρα (πολύ) στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και (λιγότερο) στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όπως κι ο Κύζας στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο Αρετόπουλος έκανε λάθη εκατέρωθεν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ενώ για τον Μάνταλο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός δεν χρειάζονται σχόλια…

Γενικά φέτος η διαιτησία «προσέχει» περισσότερο την έδρα στα ντέρμπι-το Καραϊσκάκη λιγότερο απ΄ όλες τις άλλες...Και δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα ντέρμπι έχουν λήξει άσος. Εξαίρεση το ΠΑΟ-ΑΕΚ, που ήρθε 0-0. Με τον Κομίνη. Θυμάμαι ότι κι σε εκείνο το ματς, ο διεθνής ρέφερι αν είχε κάνει κάποια λάθη, υπέρ της έδρας ήταν (ένα φάουλ υπέρ του Μάνταλου σε ιδανική θέση για απευθείας σουτ), αλλά για να είμαι ειλικρινής, μιλάμε για 51-49...

Θέλω να ελπίζω ότι θα δικαιωθώ με όσα γράφω για τον Κομίνη. Το ξέρω ότι δεν έχει δώσει ποτέ ούτε φάουλ ανάποδο υπέρ του Ολυμπιακού, ότι φέτος έπαιξε το Ολυμπιακός-Πανιώνιος 0-1 κι ότι στο Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-0 δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Μανθάτη, αλλά μετά απ΄ όσα έχω δει φέτος από τη διαιτησία η αίσθηση μου είναι ότι ο Κομίνης δεν «ακούει» και σφυρίζει ό,τι βλέπει.

Για τους επόπτες; Ο Λάζαρος Δημητριάδης ελπίζω να αποδειχθεί αυτή τη φορά ακριβοδίκαιος.

Γιατί πρόκειται για τον επόπτη, που στο περσινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1 είχε υποδείξει τη ακύρωση του γκολ του Καμπιάσο (1-1), επειδή θεώρησε ότι ο Τσόρι και καλά επηρέαζε τη φάση! Ο ίδιος επόπτης που πέρσι στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 είχε αφήσει επίθεση της ΑΕΚ για γκολ από θέση οφσάιντ (φωτό 1), με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Αλλά ας πάμε στα φετινά για τον Μακεδόνα επόπτη.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0. Δείτε στη Φωτό 2, τι οφσάιντ αφήνει σε επίθεση της ΑΕΚ μέσα στο Καραϊσκάκη! Με το σκορ στο 1-0.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0. Ακόμη και σε φάση οριακή, του Σεμπά, με το σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού η υπόδειξη του για οφσάιντ ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού.

Προσέξτε, τέσσερα ντέρμπι, σε όλα υποδείξεις εις βάρος του Ολυμπιακού!!!

Ο άλλος επόπτης, ο Κούλα Χασάν, ορίζεται σπάνια σε αγώνες του Ολυμπιακού, οπότε δεν έχει και ιδιαίτερο παρελθόν. Έχει ένα και…καλό λάθος. Φέτος έπαιξε σε ένα κρίσιμο ματς τον Ολυμπιακό και το λάθος που έκανε θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό. Στο 0-0 με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο στο Καραϊσκάκη, άφησε στο β΄ ημίχρονο τον Τόνσο να φύγει από θέση οφσάιντ, αλλά ευτυχώς για τον Ολυμπιακό την έχασε την ευκαιρία (φωτό 4).

Μακάρι απόψε οι επόπτες να είναι σωστοί στις υποδείξεις τους. Και ο Κομίνης να πάει στο 50-50, που φέτος είναι σπάνιο...φαινόμενο στα ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.