«Ντόπες» ηθικού από Θεοδωρίδη και... Τσόρι στον Ρέντη!

Δημήτρης Τομαράς
«Ντόπες» ηθικού από Θεοδωρίδη και... Τσόρι στον Ρέντη!

bet365

Ο Θεοδωρίδης ήταν ξανά στον Ρέντη και μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για να τους φτιάξει την ψυχολογία μετά την ήττα από Μπεσίκτας. Οι... ντόπες ηθικού του Τσόρι και των υπόλοιπων. Εξαιρετικά δύσκολο να παίξει ξανά ο Λεάλι.

Επιχείρηση ανασύνταξης στον Ρέντη και η προετοιμασία για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό άρχισε την Παρασκευή.

Ανάμεσα στα άλλα στο πρόγραμμα είχε ασκήσεις κυκλοφορίας και μεταβίβασης, τελειώματα αλλά και έμφαση σε τακτικά κομμάτια. Στο πλευρό των παικτών ο Σάββας Θεοδωρίδης που μιλώντας προς τους παίκτες θέλησε να τους... φτιάξει ψυχολογικά ενόψει του ντέρμπι με Παναθηναϊκό και να τους θυμίσει την σημασία του αγώνα. Παράλληλα μπροστάρης ήταν και ο Τσόρι που είχε συζήτηση με τους συμπαίκτες του και είχε ειδικά από κοντά τους μικρούς για να τους... ντοπάρει για τα καλά ως προς το ηθικό τους. Στους παίκτες μίλησαν και ο Βούζας και μέλη του τεχνικού τιμ ενώ επρόκειτο να κάνει το ίδιο και ο Καρεμπέ. Ως προς τον Λεάλι τα δεδομένα τα έχουμε αναφέρει από χθες. Το κλίμα ήταν και είναι βαρύ για αυτόν στην ομάδα και εκτιμάται πως δύσκολα θα παίξει ξανά. Ο Ιταλός εξάλλου έλαβε τα ανάλογα... μηνύματα και από την ομάδα, πέραν της... οργής του κόσμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα