Έγιναν αποδεκτές οι προσφυγές Χογκ και Μάρκοβιτς

Gazzetta team
Έγιναν αποδεκτές οι προσφυγές Χογκ και Μάρκοβιτς

bet365

Ζόρια για την Καλλονή! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεχτές τις προσφυγές των Άντριου Χογκ και Μίροσλαβ Μάρκοβιτς.

Αυτή η απόφαση αναγκάζει τους ανθρώπους της Καλλονής να καταβάλουν 97.146,24 ευρώ στον Μαλτέζο τερματοφύλακα σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ενώ στον Σέρβο επιθετικό οι νησιώτες θα πρέπει να του καταβάλουν το ποσό των 52.673,672 ευρώ επίσης σε οκτώ ισόποσες δόσεις.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Δέχεται αίτηση ποδοσφαιριστή Αντριου Τζέιμς Χογκ περί ενεργοποίησης των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.και την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με την οποία ζητεί να οριστεί όπως καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το οφειλόμενο ποσό των 97.146,24 ευρώ σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις.
Ορίζει όπως η επιδικασθείσα με την υπ΄αριθ. 305/2016 απόφαση της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ στον αιτούντα οφειλή, συνολικού ποσού 97.146,24 ευρώ καταβληθεί στον τελευταίο από την καθής ανταιτούσα οφειλέτρια σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέα εκάστη την 1η εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από 1 Απριλίου 2017. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα πλήρως και ολοσχερώς κατά τη δήλη ημέρα καταβολής της απειλούνται σε βάρος της καθής- ανταιτούσας οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του αιτούντος -ποδοσφαιριστή.

Δέχεται αίτηση ποδοσφαιριστή Μίροσλαβ Μάρκοβιτς περί ενεργοποίησης των κατ' άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.και την ανταίτηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, με την οποία ζητεί να οριστεί όπως καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το οφειλόμενο ποσό των 52.673,672 ευρώ σε οκτώ (8) ισόποσες δόσεις.

Ορίζει όπως η επιδικασθείσα με την υπ΄αριθ. 405/2016 απόφαση της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ στον αιτούντα οφειλή, συνολικού ποσού 52.673,672 ευρώ καταβληθεί στον τελευταίο από την καθής ανταιτούσα οφειλέτρια σε οκτώ (8) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, καταβλητέα εκάστη την 1η εκάστου μηνός, αρχής γενομένης από 1 Απριλίου 2017. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις ως άνω δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα πλήρως και ολοσχερώς κατά τη δήλη ημέρα καταβολής της απειλούνται σε βάρος της καθής- ανταιτούσας οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του αιτούντος -ποδοσφαιριστή.»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα