Πέρασε με «εκδρομή» στην Ρωσία η Θέλτα (vids)

Gazzetta team
Πέρασε με «εκδρομή» στην Ρωσία η Θέλτα (vids)

bet365

Οι Γκαγιέγος ντουμπλάρισαν τις νίκες τους (0-2) επί της Κρασνοντάρ και με συνολικό σκορ 4-1 βρέθηκαν στα προημιτελικά. Μαζί και και η Γκενκ που υπερίσχυσε στον εμφύλιο με την Γάνδη.

Στο πρώτο ματς στην Ισπανία η Θέλτα νίκησε 2-1 στο φινάλε. Αυτή τη φορά όμως στην Ρωσία είχε ευκολότερο έργο. Οι Γκαγιέγος ήταν καλύτεροι και δεν απειλήθηκαν, ώσπου στο 52' ο Μάγιο ήρθε σαν τρέιλερ και σούταρε για το 0-1. Στην αντεπίθεση ο Ιάγο Ασπας σκόραρε με την κλασική λομπίτσα του και καθάρισε για το 0-2 με το 20ό γκολ του για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Η Κρασνοντάρ, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 86' εξαιτίας αγκωνιά του Καμπορέ, έχασε τετ α τετ στο τέλος για το γκολ της τιμής.



Στον βελγικό εμφύλιο υπήρχε νικητής από το πρώτο ματς. Η Γκενκ είχε διαλύσει εκτός έδρας την Γάνδη (2-5) και ήταν διαδικαστική υπόθεση να επισημοποιήσει την πρόκριση. Το έκανε με ισοπαλία αυτή τη φορά (1-1), αλλά σημασία έχει ότι βρέθηκε στους «8».



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ «16»
Γκενκ – Γάνδη 1-1 (5-2)
(20' Καστάν – 84' Φερστράτε)

Κρασνοντάρ – Θέλτα 0-2 (1-2)
(52' Μάγιο, 80' Ιάγο Ασπας)

Μπεσίκτας Ολυμπιακός 4-1 (1-1)
(10' Αμπουμπακάρ, 22', 75' Μπάμπελ, 84' Ταλίσκα – 31' Ελιουνούσι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα