Χιμένεθ: «Συγγνώμη από Γαλανόπουλο»

Χιμένεθ: «Συγγνώμη από Γαλανόπουλο»

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ευτυχισμένος για την απόδοση και τη νίκη της ΑΕΚ αλλά στενοχωρημένος για τον Κώστα Γαλανόπουλο και εξήγησε το γιατί.

Ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA αμέσως μετά την λήξη, ανέφερε: «Οι ποδοσφαιριστές μου κάνανε το δύσκολο, εγώ μπορεί να τους ζητήσω ό,τι θέλω αλλά το δύσκολο είναι να το καταφέρουν. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ προσπαθήσαμε και καταφέραμε τελικά να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος αντίπαλος ακόμα και με 10 παίκτες, αλλά εμένα με θυμώνει αυτό που δεν κάναμε με τον Πανιώνιο. Για τις νίκες μου στα εντός έδρας ντέρμπι, μπορούμε να πούμε ότι είναι σύμπτωση και τύχη. Το σημαντικό είναι η δουλειά που κάνανε οι ποδοσφαιριστές μας».

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός είπε τα εξής...

«Σήμερα παρά τη νίκη δεν είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για μένα. Γιατί με τις αποφάσεις που πήρα, νομίζω πως ήμουν άδικος με έναν ποδοσφαιριστή που θα αφήσει το σημάδι του στο μέλλον. Θα ήθελα να επιβραβεύσω την συμπεριφορά και την ποιότητα που έχει ο Γαλανόπουλος αλλά δεν μπόρεσα να αποφύγω το να μην είναι άδικος μαζί του και να τον "βλάψω" γιατί όταν ήμουν έτοιμος να τον βάλω, ζήτησε αλλαγή ο Αραούχο και άλλαξα την απόφαση μου. Θέλω να το πω δημοσίως αυτό γιατί σήμερα ήμουν άδικος με τον Γαλανόπουλο».

Για το πώς εξηγούνται τα σκαμπανεβάσματα της ΑΕΚ, από το δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο, στη σημερινή εμφάνιση: «Είναι πολύ εύκολη η κριτική μετά τα ματς αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και αντίπαλος. Αν το πόδοσφαιρο ήταν τόσο εύκολο, θα ήταν πολύ εύκολο να πιάσεις και το Τζόκερ».

Για το αν τον προβληματίζει ένα κενό διάστημα από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες: «Το μόνο που με ανησύχησε ήταν τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Είναι η μοναδική φάση που ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από εμάς. Υπήρχε μια ανισορροπία, μιλήσαμε για αυτό στην ανάπαυλα και το λύσαμε για να πάμε το ματς όπως θέλαμε».

Για το αν η ΑΕΚ παίρνει άλλο αέρα, μετά από αυτή τη νίκη, για τα επόμενα ματς: «Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά ματς ακόμη για να φτάσουμε να μιλάμε για τα πλέι οφ. Προηγούνται άλλα ματς. Σίγουρα το ματς του κυπέλλου, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα είναι πολύ σημαντικό. Οποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».

Για το αν θα επέλεγε την κατάκτηση του κυπέλλου ή την παρουσία στα πλέι οφ: «Νομίζω πως θα ήμασταν μικρή ομάδα αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι από τα δύο. Η ΑΕΚ είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, γνωρίζουμε όλοι το μέγεθος της, οπότε δεν υπάρχει θέμα να σκεφτούμε τι θα επιλέξουμε. Στόχος μας είναι να πάρουμε το κύπελλο και να πάμε όσο πιο ψηλά στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα