Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-1

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Μπέρνλι 2-1

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς, η Λίβερπουλ γύρισε το ματς με την Μπέρνλι (2-1) και με ματς περισσότερα ξέφυγε από Αρσεναλ, Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ είδε για ακόμα μια φορά ματς με ομάδα που μάχονται για την παραμονή να στρβώνει, όμως κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση και να κάνει δυνατή τη θέση για την πρώτη 4άδα. Η Μπέρνλι προσπάθησε να κάνει τη ζημιά στο σύνολο του Γίργκεν Κλοπ, όπως και στον πρώτο γύρο, όμως με τους Βαϊνάλντουμ και Τσαν, οι Reds επικράτησαν 2-1 στο Anfield και έχοντας δύο αγώνες περισσότερους πήραν μικρή απόσταση από τις Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τους ακολουθούν στη μάχη της 4άδας.

Μόλις στο 7' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν η συρτή μπαλιά του Λόουτον πέρασε από την άμυνα της Λίβερπουλ και ο Ασλεϊ Μπαρνς με προβολή νίκησε τον Μινιολέ για το 0-1 ξυπνώντας εφιάλτες για την ομάδα του Κλοπ. Η Λίβερπουλ προσπάθησε και σταδιακά αντέδρασε, όμως δεν έκανε φάσεις κόντρα σε μια αξιόμαχη Μπέρνλι, ενώ υπήρξαν στιγμές που ο κόσμος αποδοκίμασε. Τελικά, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι Reds πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης όταν η μπάλα έφτασε στην περιοχή, βρήκε σε αμυντικό των γηπεδούχων και στρώθηκε στον Βαϊνάλντουμ που έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Λίβερπουλ ευτύχησε να σκοράρει σχετικά νωρίς καθώς στο 61' ο Οριζί βρήκε τον Εμρέ Τσαν και εκείνος με εξαιρετικό με τρομερό τεχνικό συρτό σουτ εκτός περιοχής σφήνωσε την μπάλα στη γωνία δίνοντας προβάδισμα στους Μέρσεϊσαϊντερς (2-1). Τρία λεπτά αργότερα ο Κλάβαν καθάρισε στην άμυνα και η Λίβερπουλ διατήρησε το προβάδισμα. Στο 89' ο Σαντιό Μανέ μόνος μέσα στην περιοχή άργησε να κοντρολάρει και όταν έκανε το σουτ απέκρουσε ο Χίτον και στο 93' η Μπέρνλι λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά αλλά ο Λόουτον δεν τα κατάφερε ύστερα από εκτέλεση πλαγίου άουτ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα