Αρσεναλ – Λίνκολν 5-0

Αρσεναλ – Λίνκολν 5-0

Gazzetta team
Αρσεναλ – Λίνκολν 5-0

bet365

Μετά τον ασήκωτο αποκλεισμό στο Champions League, το κακό σερί στο πρωτάθλημα, οι Gunners έβαλαν τέλος (5-0) στο παραμύθι της Λίνκολν από την Κόνφερενς και πέρασαν στα ημιτελικά του FA Cup.

Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός με το συνολικό 10-2 που της έκανε η Μπάγερν, οι τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και η 5η θέση στη βαθμολογία. Χειρότερα δεν γίνεται για την Αρσεναλ, που λίγο πριν την αναμέτρηση με την Λίνκολν για τα προημιτελικά του Κυπελλου, είδε μεγάλη μερίδα των οπαδών της να διαδηλώνει και να υψώνει πανό εις βάρος του Αρσέν Βενγκέρ. Εννοείται ότι με όλα αυτά τα δεδομένα θα γινόταν χαμός εάν γκέλαρε και τώρα. Τελικά δεν το έκανε και με το εύκολο 5-0 ξέσπασε και πέρασε στα ημιτελικά.

Στο 14' ο πορτιέρο της Λίνκολν έστειλε στο δοκάρι το σουτ του Γουόλκοτ, αλλά χρειάστηκε η δύσκολη επέμβαση του Τσεχ στην υπέροχη ενέργεια του Αρνολντ (29'). Τελικά οι Gunners βρήκαν το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Γουόλκοτ, έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία. Με τον ίδιο τρόπο μπήκαν και τα επόμενα δύο, μετά από εξαιρετικούς συνδυασμούς σε μικρό ζώρο.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Στο 53' ήρθε το 2-0 από τον Ζιρού και στο 58' με αυτογκόλ του Γουότερφολ μπήκε τέλος στο παραμύθι της Λίνκολν από την Κόνφερενς, που απέχει 87 θέσεις πρωταθλήματος από τους Λονδρέζους. Ο Αλέξις Σάντσες στο 72' (είχε δοκάρι στο 86') και ο Ράμσεϊ (75') ολοκλήρωσαν την πεντάρα για την ομάδα του Βενγκέρ, που πήρε μία μικρή παράταση στην γκρίνια, αλλά τώρα θα κληθεί να επιστρέψει στην δύσκολη πραγματικότητα της Premier League.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα