Πιθανότητα ακόμα και για 5 αλλαγές με Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα ακόμα και για 5 αλλαγές με Ατρόμητο

bet365

Ακόμα και 5 αλλαγές στην 11άδα μπορεί να κάνει ο Βασίλης Βούζας για το παιχνίδι της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Το θέμα Λεάλι σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό μετά τη νέα κακή του εμφάνιση αλλά τουλάχιστον σε αυτήν την φάση φαίνεται πως θα στηριχθεί.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Xέρτα - Ντόρτμουντ.

Κατά τα άλλα ο Βούζας μπορεί να κάνει ακόμα και 5 αλλαγές συγκριτικά με τους 11 στο Ολυμπιακός - Μπεσίκτας. Για το κέντρο της άμυνας με Ντα Κόστα αντί Μποτία λόγω του προβλήματος τραυματισμού του Ισπανού. Για το αριστερό άκρο της άμυνας με Ντε Λα Μπέγια, για μία ή και για δύο θέσεις στο κέντρο με Μάρτινς και Ανδρούτσο και ακόμα και διαφοροποίηση στα εξτρέμ. Ακόμα και ο Τσόρι διεκδικεί θέση όχι μόνο στην αποστολή αλλά και για την 11άδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα