Συζήτηση για το πλάνο της νέας χρονιάς σε Πλατανιά

Συζήτηση για το πλάνο της νέας χρονιάς σε Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά έγινε ήδη μία πρώτη κουβέντα προπονητή - διοίκησης για το πλάνο της νέας χρονιάς. Αναμονή για την απάντηση της ΜΠΑΤΕ για Σίγκνεβιτς και προγραμματισμός για 6-7 προσθήκες.

Με τις παρούσες συνθήκες και όπως ήδη σας έχουμε μεταφέρει ο Παράσχος θα συνεχίσει στον Πλατανιά.

Μετά το τελευταίο χρονικά ματς με την Ξάνθη έγινε μία πρώτη κουβέντα για τη νέα περίοδο. Και αυτό διότι υπάρχουν συμβόλαια παικτών που λήγουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να αποχωρήσουν, όπως για παράδειγμα ο Βάντερσον.

Σε πρώτη φάση συζητήθηκε για ενίσχυση για του χρόνου για στόπερ, αρ. μπακ, αμυντικό χαφ, επιτελικό μέσο, έναν εξτρέμ και έναν κίπερ. Κατά τα άλλα στον χανιώτικο σύλλογο περιμένουν την απάντηση της ΜΠΑΤΕ στην κρούση που της έχουν κάνει για τον Σίγκνεβιτς. Ζητούν είτε νέο μονοετή δανεισμό είτε απόκτηση με πολύ υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Εάν δεν δώσει το ΟΚ η ΜΠΑΤΕ τότε στον Πλατανιά θα πάνε και για φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα