Εταιρεία εκπροσώπησης ψάχνει προπονητή για τον Ολυμπιακό (pic)

Εταιρεία εκπροσώπησης ψάχνει προπονητή για τον Ολυμπιακό (pic)

Gazzetta team
Εταιρεία εκπροσώπησης ψάχνει προπονητή για τον Ολυμπιακό (pic)

bet365

Τον επόμενο τεχνικό του Ολυμπιακού αναζητά εταιρεία εκπροσώπησης, θέτοντας και τα κριτήρια βάσει των οποίων θα δέχεται βιογραφικά για να τα μεταβιβάσει στους Πειραιώτες.

Μέσω LinkedIn, η εταιρεία VFC Sports Agency ανακοίνωσε πως ανοίγει την πόρτα του για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πάουλο Μπέντο, τονίζοντας και τις ανάγκες των «ερυθρολεύκων» για τον άνθρωπο που θα πάρει το «τιμόνι» στα χέρια του.

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης, αναφέρεται ότι:

«Η VFC Sports Agency ανακοινώνει την έναρξη της αναζήτησης του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού. Δεχόμαστε βιογραφικά... Ο προπονητής δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 50 ετών, να έχει εμπειρία από συλλόγους τοπ επιπέδου και η ατζέντα του να έχει ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών για την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Ο Ολυμπιακός θ' αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν».

Νάπολι - Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα