Eπαιξε σαν Παναθηναϊκός με κέρδος τους μικρούς!

Eπαιξε σαν Παναθηναϊκός με κέρδος τους μικρούς!

Eπαιξε σαν Παναθηναϊκός με κέρδος τους μικρούς!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη σωστή νοοτροπία που έδειξε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς , που είχε κριθεί η πρόκριση στο κύπελλο και την ελπίδα των μικρών με τον Ουζουνίδη στον πάγκο.

O Παναθηναϊκός πέρασε με άνεση στα ημιτελικά ,αλλά το κυριότερο είναι, ότι αν και είχε το 4-0 του πρώτου αγώνα έπαιξε σαν Παναθηναϊκός και στην Τρίπολη. Σε ένα ματς, όπου έξι βασικοί παίκτες έμειναν στην Αθήνα , όσοι έπαιξαν , το είδαν το παιχνίδι σοβαρά. Και έπαιξαν με την νοοτροπία που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός. Δηλαδή τη νοοτροπία νικητή. Και στο κύπελλο από την ημέρα που ανέλαβε ο Ουζουνίδης ο Παναθηναϊκός δείχνει μία σταθερότητα και έχει μόνο νίκες. Όταν ήρθε ο Ουζουνίδης η ομάδα ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός κυπέλλου . Ηρθε η νίκη-ανατροπή στην Ριζούπολη επί του Απόλλωνα με 4-3 και στη συνέχεια δύο νίκες με τον Κισσαμικό(3-0 και 4-0) και άλλες δύο νίκες με τον Αστέρα Τρίπολης(4-0 και 1-0). Μπορεί κάποιος να πει, ποιος Απόλλωνας και ποιος Κισσαμικός, απλά να θυμίσω, ότι ο Παναθηναϊκός του Στραματσόνι πήγε να αποκλειστεί από έναν όμιλο, που έπαιζαν ο Ηρακλής, ο ΟΦΗ και ο Απόλλωνας και πέρναγαν δύο ομάδες.

Στην Τρίπολη , λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε μία νίκη στο 90 , αλλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία με τον νεαρό Ευαγγέλου να ξεχωρίζει και να δικαιώνει τον Ουζουνίδη, που του έδωσε τιε ευκαιρίες μόλις ανέλαβε την ομάδα. Επίσης και δημιουργικά η ομάδα είχε τις ευκαιρίες, για να πάρει πιο πριν το παιχνίδι από το 90, αλλά ο Αθανασιάδης και η αστοχία κάποιων παικτών κράτησαν το μηδέν μέχρι το γκολ του Μαρινάκη.

Το θετικό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με σωστή νοοτροπία σε ένα παιχνίδι, που είχε κριθεί η πρόκριση , ότι ο Ευαγγέλου και ο Χατζηγιοβάννης δίνουν ελπίδα για το μέλλον και ότι ο Μαρινάκης μπορεί να βρει τον ρόλο, που του ταιριάζει στην θέση του αμυντικού μέσου και να αποτελεί μία εναλλακτική λύση. Ο Χατζηγιοβάννης δεν έκανε μόνο την εξαιρετική ενέργεια στην φάση του γκολ, πριν η μπάλα φθάσει στον Μέστο και από κει στον Μαρινάκη, αλλά είχε μία πολύ καλή στιγμή και στο 67. Όλα αυτά τα παιδιά, που είναι νεαρά σε ηλικία και θέλουν να εξελιχθούν είναι τυχερά, διότι στον πάγκο υπάρχει ο μετρ του είδους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει βγάλει παίκτες και παίκτες σε όσες ομάδες δούλεψε. Και το ίδιο θα κάνει και στον Παναθηναϊκό!

*Για τον Μολίνς ήταν πολύ μικρό το δείγμα για να πούμε κάτι. Το τακουνάκι, που έκανε στο 67 στην ευκαιρία, που έγινε στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό, δείχνει οξυδέρκεια. Αλλά είναι νωρίς να τον κρίνουμε , θέλει χρόνο.

*Ο Μποροβήλος έχει γίνει ο καλύτερος …πελάτης του Παναθηναϊκού. Τέσσερα στα τέσσερα φέτος για τον τύπο, που έπαιξε το ματς της Ριζούπολης και έκλεψε ένα πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό. Η ζωή …..κύκλους κάνει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.