ΠΑΟΚ: Μάτος και Μπίσεσβαρ οι MVP του Γενάρη (vids)

ΠΑΟΚ: Μάτος και Μπίσεσβαρ οι MVP του Γενάρη (vids)

ΠΑΟΚ: Μάτος και Μπίσεσβαρ οι MVP του Γενάρη (vids)

bet365

MVP για το μήνα Ιανουάριο, αναδείχτηκε ο Μπίσεσβαρ, ενώ στον Μάτος ανήκει το κορυφαίο γκολ του μήνα.

Ημέρα βραβεύσεων ήταν η Τετάρτη για τον ΠΑΟΚ, καθώς, πέρα από τον Πέλκα, Μπίσεσβαρ και Μάτος παρέλαβαν τα βραβεία τους. Ο Ολλανδός μέσος, αναδείχτηκε MVP για το μήνα Γενάρη, ενώ ο έμπειρος μπακ του «Δικέφαλου του Βορρά», πέτυχε το κορυφαίο τέρμα για τον συγκεκριμένο μήνα.

«Ευχαριστώ για το βραβείο αλλά πρέπει στο τέλος να το πάρει όλη η ομάδα. Εύχομαι να καταφέρουμε να το πετύχουμε. Δουλεύουμε για αυτό. Είδαμε τα λάθη μας στο ματς με τον Ηρακλή και τα αναλύσαμε στο βίντεο. Πρέπει να να μην τα επαναλάβουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο από εδώ και πέρα» σχολίασε ο Μάτος, ενώ για το ματς με την Ξάνθη, τόνισε: «Έχουμε πλεονέκτημα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Είναι καλή ομάδα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να προκριθούμε».

Από τη μεριά του ο Μπίσεσβαρ σχολίασε: «Ξεκινήσαμε από τον Δεκέμβριο να παίζουμε καλά. Ο Ιανουάριος ήταν ένας καλός μήνας για όλη την ομάδα όχι μόνο για μένα. Τώρα τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά».

Για την αλλαγή του κόντρα στον Ηρακλή, είπε πως: Δεν ήμουν καλός στο ματς. Οι αντίπαλοι μας βαρούσαν και έπεφταν συνεχώς πάνω μου. Ήταν μια απόφαση του προπονητή για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Σίγουρα είναι στενάχωρο αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να περιμένουμε καλύτερα από την ομάδα στη συνέχεια. Πρέπει να δείξουμε τον αληθινό ΠΑΟΚ γιατί είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουν έρθει και νέοι παίκτες που είναι καλοί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα