Καταγγελία για προπηλακισμό Καραπαπά σε Κωνσταντίνου!

Καταγγελία για προπηλακισμό Καραπαπά σε Κωνσταντίνου!

Gazzetta team
Καταγγελία για προπηλακισμό Καραπαπά σε Κωνσταντίνου!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της καταγγέλει προπηλακισμό του αντιπροέδρου, Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά! «Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρά το ήθος και το ύφος της ομάδας του Πειραιά»!

Η δίκη Σισέ-Μαρινάκη βρίσκεται σε εξέλιξη(διεκόπη για σήμερα και πήρε αναβολή για 27/3) στα δικαστήρια του Πειραιά και σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου προπηλακίστηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά! Μάλιστα, γίνεται αναφορά και σε απόπειρα βιαιοπραγίας από τους συνοδούς του Καραπαπά!

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» έχει ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καταγγέλλει τον προπηλακισμό του Α’ Αντιπροέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου από τον υπεύθυνο Τύπου της Π.Α.Ε. ΟΣΦΠ, Κ. Καραπαπά και την απόπειρα βιαιοπραγίας από εύσωμους συνοδούς των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά κατά την έξοδο από τα γραφεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά μαρτυρά το ήθος και το ύφος της ομάδας του Πειραιά, όπως πλειστάκις έχει αποδείξει και στο παρελθόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα