ΠΑΟΚ: Να πάρει δύναμη από το Κύπελλο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Να πάρει δύναμη από το Κύπελλο

bet365

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω του το κακό αποτέλεσμα και την κάκιστη απόδοση στο Καυτανζόγλειο έχοντας στρέψει την προσοχή του στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με Ξάνθη και Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο Δελτίο Τύπου της σημερινής προπόνησης. «Όπως οι νίκες φέρνουν νίκες, έτσι και τα άσχημα αποτελέσματα ξεπερνιούνται μέσα από τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να δείξει πως το ματς με τον Ηρακλή ήταν απλώς ένα κακό παιχνίδι. Από αυτά που κάθε ομάδα δικαιούται να κάνει», γράφει χαρακτηριστικά.

Αυτό πάνω κάτω είναι και το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του «Δικεφάλου», που μπροστά του έχει δύο κρίσιμα παιχνίδια. Αρχικά με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας την Πέμπτη (2/3-17.15) και στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (5/3-19.30).

Πρώτα, όμως, υπάρχει η Ξάνθη και η ρεβάνς για τους «8» του κυπέλλου. Εκεί, έχει στρέψει την προσοχή του ο Βλάνταν Ίβιτς, που πρώτος απ’ όλους γνωρίζει ότι η εκτός έδρας νίκη με 2-1, απλά έχει δώσει ένα προβάδισμα στην ομάδα του και τίποτα παραπάνω. «Το εισιτήριο για την επόμενη φάση πρέπει να κριθεί στο γήπεδο της Τούμπας», λένε οι άνθρωποι του.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Στην προπόνηση της Τρίτης (28.02) ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας προπονήθηκε με την ομάδα στους δικούς του ρυθμούς και συνεχίζει τη διαδικασία της τελικής επανένταξης.

Πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε ο Πέδρο Ενρίκε και λογικά θα είναι στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Τετάρτης μετά την τελευταία προπόνηση (17.00) της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Την Τρίτη Ίβιτς και παίκτες έριξαν όλο το βάρος στην τακτική, τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ δούλεψαν και στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα