«Θυμίζει» Ρονάλντο το πρόβλημα του Γκέτσε

«Θυμίζει» Ρονάλντο το πρόβλημα του Γκέτσε

Κώστας Ζάλιαρης
«Θυμίζει» Ρονάλντο το πρόβλημα του Γκέτσε

bet365

Λόγος ακόμα και για το πρόβλημα υγείας που ουσιαστικά οδήγησε τον Ρονάλντο στην απόσυρση, γίνεται αναφορικά με τον Μάριο Γκέτσε, έπειτα από τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση του Γερμανού άσου της Ντόρτμουντ.

Ο 24χρονος χαφ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον μεταβολισμό και αυτό τον οδηγεί στα πιτς μέχρι νεοτέρας, αφού οι Βεστφαλοί, γνωστοποίησαν την αδυναμία του οργανισμού του να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο και τόνισαν πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός, δίχως να οριστεί συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στα πρώτα σενάρια που κυκλοφόρησαν, αναφέρθηκε το πρόβλημα του υπερθυρεοειδισμού, που προκαλεί την μείωση της δράσης του μεταβολισμού.

Αυτό είναι το πρόβλημα που οδήγησε ουσιαστικά τον Ρονάλντο στην απόσυρση πριν χρόνια, με το «φαινόμενο» να λέει για εκείνη την κατάσταση: «Αναγκάστηκα να παίρνω ορμόνες που δεν επιτρέπονταν στο ποδόσφαιρο γιατί θα θεωρούνταν ντόπινγκ. Πολλοί θα έπρεπε να αισθάνονται άσχημα για την πλάκα που κάνουν για τα κιλά μου, αλλά δεν κρατάω κακίες. Απλά δεν το είχα αναφέρει ποτέ γιατί ήθελα να το αποκαλύψω την τελευταία ημέρα της καριέρας μου».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα