«Εκμεταλλεύεται την κατάσταση ο Εσιέν»

«Εκμεταλλεύεται την κατάσταση ο Εσιέν»

Κώστας Ζάλιαρης
«Εκμεταλλεύεται την κατάσταση ο Εσιέν»

bet365

Μείζον πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει ο Μάικλ Εσιέν στον Παναθηναϊκό στο θέμα της αδειοδότησης και οι «πράσινοι» ισχυρίζονται πως ο Γκανέζος εκμεταλλεύεται την κατάσταση, στο υπόμνημα που κατατέθηκε στην ΕΕΟΔ.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν τη διαμάχη τους, καταθέτοντας τα υπομνήματά τους στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, με τον Παναθηναϊκό να τονίζει πως η προσφυγή του Εσιέν ασκείται καταχρηστικά, πως η εξωγηπεδική του συμπεριφορά δεν ήταν η πρέπουσα, ενώ, στις καθυστερήσεις των δόσεων υπήρξε αιτιολόγηση στην κακή πορεία στην Ευρώπη, τη μη καταβολή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη Nova αλλά και τις γενικότερες οικονομικές δυσκολίες.

Ο ποδοσφαιριστής, ζητάει άμεση καταβολή του ποσού που διεκδικεί, πράγμα που σύμφωνα με το «τριφύλλι», μπορεί να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στην υπόθεση της αδειοδότησης, κάτι για το οποίο ο Εσιέν είναι ενήμερος βάσει των όσων υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό και κάνουν λόγο για εκμετάλλευση της κατάστασης από τον πρώην άσο της Τσέλσι.

Ο τελευταίος, υποστηρίζει πως η ΠΑΕ τον είχε αφήσει απλήρωτο από τις 5/1/2016 έως τις 8/7/2016 τον Γκανέζο, ενώ υπήρχαν πάντοτε καθυστερήσεις στην καταβολή των αποδοχών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα