ΑΕΛ: «Να εξετάσει η δικαιοσύνη τον στοιχηματισμό στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ»

ΑΕΛ: «Να εξετάσει η δικαιοσύνη τον στοιχηματισμό στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Να εξετάσει η δικαιοσύνη τον στοιχηματισμό στο Λεβαδειακός-ΠΑΣ»

bet365

Αιχμές για «στήσιμο» του αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνει η ΑΕΛ, που γνωστοποίησε επίσης ότι προχωράει τη μήνυσή της στον Καλί για τον τραυματισμό του Ντοντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζητά από την αθλητική δικαιοσύνη να διερευνήσει τις συνθήκες με τις οποίες διεξήχθη το χθεσινό παιχνίδι ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, ζητά:

α) Να διερευνηθεί αν είναι αληθές ότι υπήρξε από τις στοιχηματικές εταιρείες φραγή λόγω υψηλού στοιχηματισμού στον "άσο" δύο ώρες πριν το παιχνίδι, όπως έχει πανελληνίως διαδοθεί και μάλιστα για μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε δώδεκα αγωνιστικές να κερδίσει και έπαιζε απέναντι σε μια απ' τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Αλήθεια, τι γνώριζαν όλοι οι νταραβερητζήδες του στοιχήματος που εμείς και όλος ο υγιής φίλαθλος κόσμος δεν γνωρίζαμε;

β) Να δουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές το βίντεο του αγώνα και να διαπιστώσουν τι έκανε ο ποδοσφαιριστής Κούτρης στο πρώτο γκολ, σε πρώτο και δεύτερο χρόνο, όταν αρχικά άφησε τη μπάλα να περάσει "μέσα απ' το στομάχι του", ενώ στη συνέχεια - ενώ είναι αριστεροπόδαρος - πήγε αντίθετα απ' την κατεύθυνση του επίσης αριστεροπόδαρου Τόνι Σίλβα, αλλά και τι έκανε και ο ποδοσφαιριστής Μπέριος, επίσης στο πρώτο γκολ, δηλαδή πως άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω απ' τα πόδια του, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει απλά στα πόδια του Βασιλείου που είχε να σκοράρει τρια χρόνια και να καταλήξει στα δίχτυα.

γ) Επίσης, να ερευνήσουν την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Κούτρη, ο οποίος χωρίς κανένα λόγο γκρέμισε τον ίδιο ποδοσφαιριστή που άφησε στο πρώτο γκολ να κάνει ό,τι έκανε, ώστε να καταλογιστεί το πέναλτι που απέφερε τη νίκη του Λεβαδειακού και με το οποίο γέλασε όλη η Ελλάδα.

Μας έκανε εντύπωση ότι μετά απ' αυτό το πέναλτι-ανέκδοτο, σταμάτησε να παίζεται κανονικό ποδόσφαιρο στη Λιβαδειά κι ελπίζουμε αυτό να είναι άσχετο με το αίτημα του ΠΑΣ Γιάννινα πριν τον αγώνα, να ζητήσει αυξημένα μέτρα προστασίας για την ομάδα του, αφού εκεί πήγαινε για "ποδοσφαιρικό πόλεμο".

Τελικά, μπορούν να πουν τόσο σ' εμάς όσο και στους υγιείς οπαδούς όλων των ομάδων, αν η πρωτοφανής φραγή στοιχηματισμού σε αγώνα Super League - όχι μεταξύ του πρώτου με τον τελευταίο - είχε καμία σχέση με τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων παικτών και με το τελικό αποτέλεσμα;

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο ο ποδοσφαιριστής Κούτρης, όσο και ο ποδοσφαιριστής Μπέριος, πριν βρεθούν στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζονταν σε δύο από τις πλέον ύποπτες στοιχηματικά - το τονίζουμε το "στοιχηματικά" γιατί δεν θέλουμε να βλάψουμε την ιστορία του Εργοτέλη - ομάδες των ελληνικών πρωταθλημάτων. Ο μεν Μπέριος ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της πιο βρώμικης ομάδας στην ιστορία των ελληνικών πρωταθλημάτων, της Ηλιούπολης, ο δε Κούτρης έπαιξε στην ομάδα του Εργοτέλη ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και στο χρονικό διάστημα πριν διαλυθεί, δηλαδή μόνο ένα εξάμηνο κατά την περσινή περίοδο, όταν δύο παιχνίδια κρίθηκαν προκλητικά διεφθαρμένα, με τα Χανιά στην έδρα του Εργοτέλη και με τον Κισσαμικό στην έδρα του Κισσαμικού, όπου και στα δύο ο Κούτρης ήταν αναντικατάστατο στέλεχος.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία επιθυμεί όλοι οι αγώνες να γίνονται σε επίπεδο υγιούς ανταγωνισμού και να μην αντιμετωπίζει αντιπάλους των οποίων οι παίκτες χάνουν τις αισθήσεις τους και αποχωρούν στο 20ο λεπτό για να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ ήδη ο καλύτερος συμπαίκτης τους έχει βρεθεί ντοπαρισμένος, αλλά και άλλες ομάδες που όταν έρχονται στη Λάρισα αγωνίζονται με λύσσα για λογαριασμό τρίτων, δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω και το μόνο που ζητά είναι ένα τίμιο πρωτάθλημα τόσο στην κορυφή, όσο και στη βάση.

2. Αύριο, από το δικηγορικό γραφείο του κ.Κούγια, θα κατατεθούν η καταγγελία στους αθλητικούς δικαστές εις βάρος του ποδοσφαιριστή Καλί, για την απάνθρωπη συμπεριφορά του εις βάρος του συναδέλφου και συνανθρώπου του, Ντοντό (τώρα ολοκληρώθηκε ο ιατρικός φάκελος και αποβιντεοσκοπήθηκε η σκηνή του τραυματισμού), την οποία άφησε ατιμώρητη στη Βέροια ο κ.Σιδηρόπουλος, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ ΑΕΛ να χάσει βέβαιη νίκη και να δοθεί η δυνατότητα στη Βέροια να ισοφαρίσει, αλλά και η μήνυση και αγωγή στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, όπου η ΠΑΕ ΑΕΛ κατηγορεί τον Καλί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικό αδίκημα και ζητά αποζημίωση 50.000 ευρώ.

3. Σύσσωμη η ΠΑΕ ΑΕΛ, ιδιοκτησία, προπονητές και ποδοσφαιριστές, μετά την σημερινή πρωινή προπόνηση, με τα αυτοκίνητά τους μετέβησαν στην περιοχή Αγιοκάμπου-Βελίκας και σε γνωστό παραθαλάσσιο εστιατόριο γιόρτασαν την Καθαρή Δευτέρα μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα και παρά την στενοχώρια για την άδικη ήττα, όπως διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και τις καθυστερήσεις, από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα