Ετοιμος για Ξανθη - Ολυμπιακό ο Ενρίκε

Σταύρος Σουντουλίδης
Ετοιμος για Ξανθη - Ολυμπιακό ο Ενρίκε

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ίβιτς για το ματς κυπέλλου με την Ξάνθη (2/3) και το κυριακάτικο (5/3) ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Ενρίκε χτύπησε στο δάκτυλο του δεξιού ποδιού του και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο φινάλε του πρώτου μέρους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (1-1).

Η κατάστασή του πάντως δεν εμπνέει ανησυχία και ο Βλάνταν Ίβιτς θα αποφασίσει για το αν θα προφυλάξει τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στον αγώνα κυπέλλου την Πέμπτη (2/3) με την Ξάνθη στην Τούμπα προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής (5/3) με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει ότι θα είναι έτοιμος και για τα δύο παιχνίδια, αλλά η απόφαση θα παρθεί σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα