Ο Τζαβέλλας για την Μπεσίκτας και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Τζαβέλλας για την Μπεσίκτας και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε για πρώτη φορά από την μέρα που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο «δικέφαλος» μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Τι είπε για την Μπεσίκτας...

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «KICK OFF»:

Για τις πρώτες του «εικόνες» στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ: «Δόξα τω Θεώ, η ομάδα ανεβαίνει, έχουμε κάνει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία ματς, όλα πάνε όμορφα. Η ζωή είναι καλή εδώ και πάμε μια χαρά. Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή, ήμουν ψυχικά πολύ κουρασμένος. Από τη στιγμή που ήρθα εδώ, έχω ηρεμήσει και το απολαμβάνω».

Για το αν βλέπει τον ΠΑΟΚ: «Τον τελευταίο καιρό δεν έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά παιχνίδια. Προσπαθώ όσα μπορώ, λόγω και του ότι πολλά παιδιά που είναι στον ΠΑΟΚ είναι φίλοι μου. Χάρηκα την Πέμπτη γι αυτό που είδα με τη Σάλκε την Πέμπτη και αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ στο Instagram. Ο ΠΑΟΚ βρίσκει σταθερότητα, έχει από την αρχή της χρονιάς το κατάλληλο υλικό κι όσα χρειάζονται για να προχωρήσει μπροστά κι εύχομαι να τα καταφέρει στο τέλος της σεζόν».

Για το ζευγάρωμα του Ολυμπιακού με τη Μπεσίκτας στο Europa League: «Θα είναι ένα δύσκολο ζευγάρι, η φετινή Μπεσίκτας δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη ομάδα που είχε αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. Αν καταφέρει να αμυνθεί σωστά, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση, γιατί η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Βέβαια, στην επίθεση, η Μπεσίκτας έχει πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα και εδώ στην Τουρκία δυσκολεύει τους πάντες. Πιάνει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι της, διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Για το προσεχές ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα: «Είναι ένα ντέρμπι, γιατί να μην αισιοδοξεί ο ΠΑΟΚ πως μπορεί να το πάρει; Πριν το σημερινό με τον Ηρακλή θα λέγαμε όλοι ότι θα κερδίσει εύκολα ο ΠΑΟΚ, αλλά δε συνέβη κάτι τέτοιο. Σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, ‘παίζουν’ και τρία αποτελέσματα. Εννοείται μπορεί ο ΠΑΟΚ να νικήσει, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρωταθλητής, να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το κεφάλαιο Εθνική και το ματς στις 25 Μαρτίου με το Βέλγιο: «Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια έχουμε δείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στόχος να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε συμπαγείς και υπάρχουν πιθανότητες να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες. Έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες φορές δύσκολες ομάδες και ξέρουμε τι να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα