Μάντζιος: «Δεν φοβήθηκα στην ισοφάριση»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν φοβήθηκα στην ισοφάριση»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος, τόνισε πως δεν φοβήθηκε για το αποτέλεσμα όταν ισοφάρισε η Καλλιθέα τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε το γκολ, ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και με την κατοχή της μπάλας που είχαμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Καλλιθέα. Ενώ δώσαμε κατεύθυνση στο δεύτερο ημίχρονο να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά για να τελειώσουμε το παιχνίδι νομίζω ότι μπήκαμε νωθρά με αποτέλεσμα να έχει η Καλλιθέα την κατοχή της μπάλας, να είναι πιο κοντά στην περιοχή μας, χωρίς ιδιαίτερα βέβαια να απειλήθουμε. Δεν νομίζω ότι υπήρχε μία φάση κλασική. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στατική φάση, τα πράγματα εκεί λίγο δυσκόλεψαν. Μας ταρακούνησε λίγο το γκολ. Καταφέραμε όμως στο τέλος, και με τις αλλαγές που βοήθησαν αλλά και με την πίεση που βγάλαμε, να κάνουμε το γκολ και να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό ‘τρίποντο’. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά είναι σημαντικό και σε ματς που δεν είσαι πολύ καλός να μπορείς να παίρνεις τους βαθμούς της νίκης. Ο πρωταθλητισμός αυτά έχει. Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τη Σπάρτη, επίσης ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν κοντά μας και μας βοήθησε».

Για το γκολ της ισοφάρισης και αν φοβήθηκε μήπως η Καλλιθέα μπορούσε να κάνει την έκπληξη: «Δεν είναι ότι φοβήθηκα ή ανησύχησα. Σίγουρα εκείνο το διάστημε εμένα με προβλημάτιζε η εικόνα της ομάδας μου. Δεν ήμασταν αυτοί που θα ήθελα. Ειδικά στο πρώτο τέταρτο, εικοσάλεπτο. Όχι τόσο το γκολ γιατί υπήρχε πάρα πολύς χρόνος όσο η εικόνα που είχαμε. Δείχναμε σαν να μην είχαμε διάθεση σαν να μην μπήκαμε στο ημίχρονο. Προσπαθούμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, όπως έχω ξαναπεί, δεν μας χαρίζεται κανένας και μπράβο τους. Εμείς κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε σαν ομάδα. Παίρνουμε πολλές φορές τα ρίσκα και με δύο και με τρεις και με τέσσερις, ό,τι χρειάζεται να κάνουμε από τον πάγκο για να βοηθήσουμε την ομάδα. Το σημαντικό είναι η νίκη. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, έχει δύσκολες ομάδες. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή, το κεφάλι χαμηλά για να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς που θέλουμε, όπως είπα, ο στόχος μας να μας βρει το τέλος του πρωταθλήματος στη Super League».

Για τις αλλαγές των Μπαρμπόσα και Περογαμβράκη, που ήταν πρωταγωνιστές του νικητήριου τέρματος: «Δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά ειδικά ο ‘Πέρο’ έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά, να σκοράρει. Έχει η ομάδα υλικό, έχουμε βάθος. Ανάλογα το παιχνίδι διαχειριζόμαστε τα παιδιά πώς θα πάιξουμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, από την ενέργεια που έβγαλαν και οι τρεις αλλαγές. Έστω και στο τέλος και δύσκολα καταφέραμε και πήραμε το ‘τρίποντο’».

Την πλευρά των ποδοσφαιριστών εκπροσώπησε ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος τόνισε: «Θέλω να δώσω κι εγώ συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ, στον κόσμο που ήταν μαζί μας. Όπως είπε και ο κόουτς, ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη, περισσότερο γιατί εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Αλλά θεωρώ ότι όταν παίρνεις τέτοιες νίκες, όταν δεν είσαι τόσο καλός, σημαίνει ότι πας για ψηλά και θα πάμε ψηλά θεωρώ. Προσπαθούμε για το κάθε ματς ξεχωριστά. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν πάρα πολύ, έδωσαν μία έξτρα ώθηση. Συνεχίζουμε. Νικήσαμε και προχωράμε στο επόμενο ματς. Το μήνυμα στον κόσμο το δίνουμε 90 λεπτά. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Δεν έχουμε να πούμε κάτι εμείς. Το δείχνουμε στην πράξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα