H ΑΕΛ καλεί τον κόσμο της για... δημόσια συζήτηση!

H ΑΕΛ καλεί τον κόσμο της για... δημόσια συζήτηση!

Gazzetta team
H ΑΕΛ καλεί τον κόσμο της για... δημόσια συζήτηση!

bet365

Σε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φορείς της Λάρισας προχώρησαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ ώστε να συζητηθούν θέματα όπως η παραμονή στο "AEL FC Arena" και να γίνει δημόσιος διοικητικός, οικονομικός κι αγωνιστικός απολογισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έχοντας απόλυτη πεποίθηση πως η ΑΕΛ είναι για τον τόπο κάτι περισσότερο από μια ομάδα κι ως εκ τούτου, δεν μπορεί παρά να ανήκει σε όλη την πόλη αλλά και το νομό της Λάρισας, ενημερώνουμε ότι ο κ.Αλέξης Κούγιας και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποφάσισαν την διοργάνωση ανοιχτής συγκέντρωσης, στην οποία θα προσκληθούν και προσωπικά όλοι οι θεσμικοί φορείς όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά ολόκληρης της λαρισινής κοινωνίας, όπου υπό τον τίτλο

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση-συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΛ, στο πλαίσιο ενός δημόσιου διοικητικού, οικονομικού και αγωνιστικού απολογισμού, αλλά και μιας δημόσιας ανταλλαγής απόψεων, η οποία απαιτείται να γίνει για την χρήση του AEL FC ARENA, την ανάδειξη της ήδη υπάρχουσας κοινωνικής συμμετοχής της ομάδας, καθώς και συνολικότερα της θέσης της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο business plan της πόλης και του νομού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 12:00 στον αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Σημειώνεται ότι για οργανωτικούς λόγους η ΠΑΕ ΑΕΛ όφειλε να προχωρήσει στην παρούσα ανακοίνωση, χωρίς ακόμη να έχει λάβει γραπτή απάντηση στην πρόσκλησή της για συνδιοργάνωση με το σωματείο της ΑΕΛ, το οποίο ωστόσο παραμένει ευπρόσδεκτο ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να προχωρήσουμε από κοινού στην διοργάνωση αυτής της εξαιρετικά σημαντικής εκδήλωσης.

Υ.Γ. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ θα πραγματοποιηθούν και λίγες επιλεκτικές βραβεύσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα