Σισέ και Αμπιντάλ αναδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχικής τους δύναμης! (vid)

Gazzetta team
Σισέ και Αμπιντάλ αναδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχικής τους δύναμης! (vid)

bet365

Σ' ένα video περίπου 8 λεπτών, ο Τζιμπρίλ Σισέ κι ο Ερίκ Αμπιντάλ έχουν μια φιλική κουβέντα μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Χθες, ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε στην Ελλάδα για τη δικαστική του διαμάχη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο που είχε συμβεί μεταξύ τους στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός τον Φεβρουάριο του 2011.

Ωστόσο, πιο πριν ο πρώην Γάλλος επιθετικός φρόντισε να ετοιμάσει το πρώτο του video-συνέντευξη, στο γαλλικό Yahoo, όπου φιλοξενούμενός του είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Ερίκ Αμπιντάλ.

Αμφότεροι μίλησαν για τα εμπόδια που υψώθηκαν στην καριέρα τους. Ο Σισέ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που είχε, ενώ ο Αμπιντάλ φυσικά στάθηκε στην περιπέτεια με τον καρκίνο που είχε.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ, έγινε το 2011. Ένιωθα πολύ περίεργα, γιατί πλέον δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Καθόμουν στο σπίτι, στον καναπέ μου κι έβλεπα τους αγώνες. Δεν μπορούσα να συμμετέχω σε κάτι. Έπρεπε να σταματήσω τα πάντα, άμεσα. Η στιγμή που έμαθα για τον καρκίνο ήταν δύσκολη. Δεν υπάρχει νίκη αν δεν παλέψεις», είπε συγκεκριμένα ο Αμπιντάλ.

Δείτε το video:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα