Δοκίμασε Ανσαριφάρντ και... Ανδρούτσο για φορ ο Μπέντο

Δοκίμασε Ανσαριφάρντ και... Ανδρούτσο για φορ ο Μπέντο

Δημήτρης Τομαράς
Δοκίμασε Ανσαριφάρντ και... Ανδρούτσο για φορ ο Μπέντο

bet365

Ο Μπέντο έκανε δοκιμή με Ανσαριφάρντ φορ αλλά και με Ανδρούτσο στην γραμμή κρούσης ενώ ως προς τους εξτρέμ έδειξε προτίμηση σε Ελιουνούσι.

Ο Πορτογάλος τα... μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα κυρίως ως προς δύο θέσεις.

Εκείνη του φορ αλλά και του δεξιού εξτρέμ. Για βασικό στράικερ δοκίμασε και τον Ανσαριφάρντ αλλά και τον Ανδρούτσο! Εξάλλου για τον πιτσιρικά είναι κάτι που έχουμε αναφέρει ξανά. Και αυτόν και τον Σεμπά τους έχει σκεφτεί για φορ μετά και την φυγή του Ιντέγε αλλά και την κακή εικόνα του Καρντόσο. Ως δεξιό ακραίο επιθετικό δοκίμασε πιο πολύ τον Ελιουνούσι. Ο Ανδρούτσος πάντως έχει πιο πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στα άκρα παρά στην επίθεση. Τουλάχιστον αυτό διαφαίνεται.

Όπως τονίσαμε και νωρίτερα βασικός κίπερ θα είναι ο Λεάλι, δεξί μπακ ο Φιγκέϊρας και αριστερό ο Σισοκό. Ο Μποτία ο ένας στόπερ και ο Ντα Κόστα, εφόσον είναι εντελώς ΟΚ ο άλλος.

Για αμυντικό χαφ το προβάδισμα το έχει ο Ρέτσος. Μπροστά του οι Μάρτινς και Φορτούνης και φυσικά αρ. εξτρέμ ο Σεμπά. Και άλλες φορές πάντως ο Μπέντο έκανε άλλες δοκιμές ως προς την επίθεση και στο τέλος κατέληγε σε Καρντόσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα