Οι νέες ενοχλήσεις Ντίνα σε Πλατανιά

Gazzetta team
Οι νέες ενοχλήσεις Ντίνα σε Πλατανιά

bet365

Ο Θανάσης Ντίνας πάνω που έδειχνε να ξεπερνάει το πρόβλημά του, έβγαλε ξανά ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης στην ομάδα του Πλατανιά.
Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση του Σαββάτου (25/2, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια.
Στο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό 11 εναντίον 11. Σε αυτό δεν πήραν μέρος ο Σωτηρίου - για τον οποίο τα νέα δεν είναι καλά όπως μπορείτε να θυμηθείτε εδώ - και ο Ντίνας. Ο Ντίνας έβγαλε ξανά ενοχλήσεις και έκανε θεραπεία. Μάλιστα για τον Θανάση Ντίνα θα υπάρξει επανεξέταση και επανακτίμηση. Ο Σωτηρίου δεδομένα δεν προλαβαίνει τον προσεχή αγώνα ενώ ο Ντίνας είναι τουλάχιστον αμφίβολος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα