Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Παναθηναϊκός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Παναθηναϊκός

bet365

Στο «Γεώργιος Καλαφάτης» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα με τον Γιάννη Αλαφούζο να απουσιάζει. Το μήνυμα της διοίκησης και οι τυχεροί.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε εκδήλωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Κορωπί. Ο Γιάννης Αλαφούζος απουσίαζε όπως και ο Τάκης Μπαλτάκος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου που βρίσκεται στην δίκη Σισέ-Μαρινάκη αλλά και ο ασθενής, Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Στράτος Σωπήλης στα αγγλικά και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος στα ελληνικά, έστειλαν το μήνυμα και τις ευχές της διοίκησης για το νέο έτος προς τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους της ομάδας. Οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Δημήτρης Σαραβάκος, Κάρλος Ζέκα, Μάρκους Μπεργκ, Σεμπάστιαν Λέτο και Στέφανος Κοτσόλης τράβηξαν κλήρους για τα δώρα της εκδήλωσης(ταξίδια στο εξωτερικό, κινητά τηλέφωνα, αξεσουάρ κ.α) και τυχεροί ήταν οι Λουντ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, δύο παιδιά των ακαδημιών αλλά και οι Μάριο Γκαλίνοβιτς, Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα