Μπακασέτας: «Ήταν μια καθαρή νίκη που την αξίζαμε 100%»

Μπακασέτας: «Ήταν μια καθαρή νίκη που την αξίζαμε 100%»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Ήταν μια καθαρή νίκη που την αξίζαμε 100%»

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, την μάχη της κορυφής αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος το οποίο είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena 89.4:

«Την θέλαμε πάρα πολύ αυτή την νίκη, για πάρα πολλούς λόγους και γιατί έχουμε μείνει πίσω στην βαθμολογία αλλά και για εμάς του ίδιους , για να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο στην συνέχεια αλλά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση .Ήταν μια καθαρή νίκη που την αξίζαμε 100%, ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πάθος και στην δύναμη και κυριαρχήσαμε και στα δυο».

Για το αν ανησύχησε κάποια στιγμή στην διάρκεια του παιχνιδιού:

«Η ομάδα έδειχνε πολύ σιγουριά και απειληθήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Οι μόνες φάσεις που ίσως υπήρχε κάποια ανησυχία, ήταν οι στημένες φάσεις».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Σίτι - Μονακό.

Για την μάχη της κορυφής: «Από εδώ και πέρα λογικά θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις όπως και ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα. Ο Πανιώνιος από την αρχή της χρονιάς είναι πολύ σταθερός και δεν έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι μεγάλες ομάδες».

Για το κύπελλο Ελλάδας: «Ο ρεαλιστικός μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι το κύπελλο , οπότε δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, μόνο την πρόκριση…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα