Ουάρντα: «Πάντα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Ουάρντα: «Πάντα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ουάρντα: «Πάντα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ενθουσιασμένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την πρώτη του συμμετοχή μπροστά στο κοινό της Τούμπας δήλωσε για άλλη μια φορά ο Αμρ Ουάρντα, πρωταγωνιστής στο 4-0 επί της Βέροιας.

«Η πρώτη μου επιλογή ήταν ο ΠΑΟΚ. Είχα προσφορά και από την Ισπανία. Από την πρώτη στιγμή που έπαιξα στη Τούμπα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βέροια.

«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Έτσι αντιμετωπίζουμε όλους τους αγώνες. Δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση. Είμαστε μια οικογένεια. Την Τετάρτη θα πάμε για το καλύτερο στη Γερμανία. Θέλαμε να κερδίσουμε στην Τούμπα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το κίνητρο είναι πάντα η νίκη. Θα είναι δύσκολο ματς. Πάμε για το διπλό. Πάντα πηγαίνουμε για τη νίκη», πρόσθεσε στις δηλώσεις του.

«Η θέση μου είναι μεσοεπιθετικός», εξήγησε ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, που δεν είπε «όχι» όταν του ζητήθηκε να παίξει στον Παναιτωλικό κι ως εξτρέμ. «Εκεί, χρειαζόταν να παίζω ως εξτρέμ και το έκανα αφού μου το ζήτησε ο προπονητής», τόνισε.

Η φιλία του με τον Σικαμπάλα τον έκανε να γνωρίζει πολλά περισσότερα για τον ΠΑΟΚ. «Μιλήσαμε πριν έρθω και μου είπε τα καλύτερα και για την ατμόσφαιρα και για την ομάδα. Τα έχω δει και εγώ όλα αυτά και έτσι είμαι σίγουρος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή», υποστήριξε ο Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα