Η ιδιαίτερη αφιέρωση του «Πρίγιο» (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η ιδιαίτερη αφιέρωση του «Πρίγιο» (pics)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβτς σκόραρε δις στο παιχνίδι της Τούμπας και θέλησε να αφιερώσει το πρώτο γκολ, που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα δικό του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

Ο 26χρονος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 42ο λεπτό, με το οποίο έγινε το 2-0 για το «Δικέφαλο» και αμέσως σήκωσε τη φανέλα του, όπου από κάτω είχε ένα δεύτερο φανελάκι στο οποίο έγραφε: «Μάρκο αδερφέ μου, RIP. 17/2/17»

Την Παρασκευή ο Πρίγιοβιτς έχασε ένα κοντινό του πρόσωπο,τον ξάδερφό του, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και σ' αυτόν αφιέρωσε τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Βέροιας.

«Ηταν αφιερωμένα στον ξάδερφο μου, που έχασα πριν δύο μέρες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Δε μπορούσα να πάω στην κηδεία του και έκανα το ελάχιστο αφιερώνοντας τα δύο γκολ», είπε κατά τη διάρκεια της βράβευσης του ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ – Βέροια 4-0.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα