Καρανίκας: «Κάθε ματς τελικός για τον ΠΑΣ»

Gazzetta team
Καρανίκας: «Κάθε ματς τελικός για τον ΠΑΣ»

bet365

Για το Νίκο Καρανίκα κάθε ματς που δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ, Νίκος Καρανίκας τόνισε ότι η ομάδα θα δίνει πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κοιτάει αντιπάλους και έδρες.

Συγκεκριμένα είπε στη web tv του ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM:

«Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα. Αν δεν ματώσεις μέσα στο γήπεδο και δεν προσπαθήσεις να δώσεις το 100% δεν γίνεται να κερδίσεις. Σήμερα, όπως και σε κάθε παιχνίδι παρουσιάσαμε μια ομαδική και καλή εικόνα, δουλέψαμε σκληρά και ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε, κοιτάζουμε το επόμενο και έχουμε άλλους 9 τελικούς».

Για το αν υπήρχε κάποιο άγχος: «Όχι άγχος δεν υπήρχε. Όταν δουλεύεις σκληρά και γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις μέσα στο γήπεδο, τότε ματώνεις και το αποδεικνύεις. Άγχος δεν υπήρχε, είχαμε όμως πίστη και ευτυχήσαμε να κερδίσουμε».

Για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια και αν κρίνουν τον πήχη των φιλοδοξιών: «Σίγουρα, είναι δύο παιχνίδια που θα τα χαρακτήριζα κι αυτά ‘τελικούς’. Δεν βλέπουμε αν είναι εντός ή εκτός έδρας ένα παιχνίδι, ούτε το ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Όλοι οι αντίπαλοι, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, αν δεν παίξεις ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τους κερδίσεις. Πάμε σε κάθε έδρα για τους 3 βαθμούς και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα